Punjeni šampinjoni, jednostavan i jeftin recept
Ponuda
NAŠA KLINIKA
Mislite na Vaše zdravlje i obavite ginekološki pregled, papa test i kolposkopiju po odličnoj cijeni!
100.00 KM
69.00 KM
- 31%
Biss Tours
Povratna karta na relaciji Sarajevo - Beč sa agencijom Biss Tours!
180.00 KM
150.00 KM
- 17%
Medical Spa Vedrina-Serenity
Mislite na Vaše zdravlje i opustite tijelo i um- masaža i hidžama cijelog tijela!
70.00 KM
35.00 KM
- 50%
Vrtoglavi popust! Pripremite se za ispite TOEFL, IELTS, KET, PET, FCE za samo 19 KM!
584.00 KM
19.00 KM
- 97%
Online kurs računovodstva i knjigovodstva u organizaciji International Open Academy!
180.00 KM
18.00 KM
- 90%
International Open Academy
Online kurs "Psihologija uspjeha" uz NLP tehnike!
200.00 KM
18.00 KM
- 91%
Očistite šampinjone. Oljuštite, operite i sitno isjeckajte rikolu. Parmezan izgnječite viljuškom.
Sastojci:
- 600 g svježih šampinjona, 60 g rikole, 200 g parmezana, 2 kašike kisele pavlake, 2 kašike slatke pavlake, 2 kašike senfa, so, biber, aleva paprika.
Priprema:
1. Očistite šampinjone. Oljuštite, operite i sitno isjeckajte rikolu. Parmezan izgnječite viljuškom.
2. Pomješajte sir, rikolu, kiselu i slatku pavlaku i senf. Dodajte so, biber i alevu papriku. Tim nadjevom ispunite šampinjone koje ćete potom peći na roštilju oko 10 minuta
Priprema oko 20 minuta
Kalorijska vrijednost oko 245 kcal
Sadrži: Vitamine B2, D i kalcij.
(Recept objavljen u časopisu 'Lea kuhinja recepti za vas', broj 4)