Nevjerovatne slavine koje nećete naći u svakom domu

Sve za dom
Nevjerovatne slavine koje nećete naći u svakom domu
Slavina može poprimiti mnogo oblika, od tradicionalnog okruglog do oblika zdjele, bazena sa različitim koritima. Dolaze u raznim bojama i veličinama. U ovom članku vas želimo upoznati sa nevjerovatnim svijetom kupaonice kako bi ste mogli otkriti nešto izvanredno. Za vas smo pripremili 5 neobičnih i zanimljivih slavina, uključujući i ekološke.

Slavina može poprimiti mnogo oblika, od tradicionalnog okruglog do oblika zdjele, bazena sa različitim koritima.

Dolaze u raznim bojama i veličinama. U ovom članku vas želimo upoznati sa nevjerovatnim svijetom kupaonice kako bi ste mogli otkriti nešto izvanredno.

Za vas smo pripremili 5 neobičnih i zanimljivih slavina, uključujući i ekološke.

 

1.OmVivo slavina

Naše prvo zanimljivo otkriće slavine je ovaj elegantni dizajn koji ima ugraviranu bazu od stakla. Baza baca prekrasnu svjetlost nad površinom.

1


 

2. Philip Watts Dizajn

Ova organska forma je čvrsti smola oblik. Oponaša kontrukciju suze.

2

 

3. Philips slavina

Ova Phillips slavina je napravljena u kombinaciji sa daskom za sjeckanje i nama je sigurno najzanimljiva slavina od svih na popisu.

3

 

4. Cristal slavina

Još jedna slavina iz linije Cristal koja je izrađena od eko materijala biljnog podrijetla u kombinaciji sa prirodnim mineralima apsolutne čistoće. Zrnasti blok ispresjecan tankim rešetkama za odvod.

4


 

5. LDVC slavina Wing

"Wing" je zidna slavina koja izgleda kao da je u tekućem stanju. Ima horizontalnu ravininu i nastavak sa obje strane. Sa jedne strane nalazi se i ukrasno svijetlo.

5

 

Ne propustite