Moderni kuhinjski dodaci

Sve za dom
Moderni kuhinjski dodaci
Moram vam reći da zasigurno postoji kuhinjski dodatak za sve. U jednom od prošlih članaka upoznali smo vas sa svijetom modernih kuhinja. Sada vam donosimo nastavak. Bilo da ste profesionalni kuhar ili samo netko tko povremeno kuha, u ovim člancima naći ćete toliko različitih i zabavnih pisuđa i alata. Ako imate sredstava i mogućnosti, pronađite inspiraciju i organiziranje svoju kuhinju. Pogledajte neke od nazanimljivih "gadgeta".

Moram vam reći da zasigurno postoji kuhinjski dodatak za sve. U jednom od prošlih članaka upoznali smo vas sa svijetom modernih kuhinja. Sada vam donosimo nastavak.

Bilo da ste profesionalni kuhar ili samo netko tko povremeno kuha, u ovim člancima naći ćete toliko različitih i zabavnih pisuđa i alata.

Ako imate sredstava i mogućnosti, pronađite inspiraciju i organiziranje svoju kuhinju.

Pogledajte neke od nazanimljivih "gadgeta".

 

Cjedaljka za tjesteninu

Ako ste ljubitelj tjestenine, znate da procijediti istu može biti jako nezgodno. Jedinstveni poklopac univerzalne veličine i može se uklopiti ne samo na ovo nego i na razno drugo posuđe koje već imate u kući. Pogodno je i za kuhanje svih vrsta tjestenine.

pot

 

Čep za kontrolu količine umaka

Jeste li primijetili da većina preljeva za salatu nema kontrolor? To je zaista iritantno i može vam potpuno pokvariti okus. U prosjeku izlijete 4 puta više nego što vam je potrebno. Za sve te neprilike dovoljan vam je ovaj poklopac, koji je mali ali koristan detalja. Ovaj čep za kontrolu dio preljeva stavlja u spremnik i precizno odlijeva cca. dvije žlice. Ova spravica je osobito zgodna ako ste skloni brojanju kalorija.

umak

 

Prskalica za ulje

Više okusa s manje masnoće! Ovo je najbolji način za kontrolu masnoće. Možete dodati i razne trave i potpuno promjeniti i poboljšati okus ulju. I sa ovom spravicom možete pratiti unos kalorija, a i ulje će se bolje rasporediti.

sprej

 

Mjerač za špagete

Imate li i vi isti problem kao ja? Skuhate pastu za 16 ljudi, iako hranite malu obitelj. Ovaj mali dodatak je pravo blago.

spageti

 

Dupla posuda

Ovo je zasigurno jedan od napraktičnijih izuma. Pogotovo ako volite grickati pistacije ili neoguljeni kikiriki dok gledajte TV. Posuda je dovoljno velika za trešnje, masline, pistacije, bombone i sjemenke suncokreta. Uglavnom, za sve što volite jesti, a morate guliti.

posuda

Ne propustite