10 razloga zašto je seks dobar

Ljubav
10 razloga zašto je seks dobar
Seks je jako dobra po stvar i po muškarce i po žene, a ovo je deset razloga zašto je to tako.

Seks je jako dobra stvar i po muškarce i po žene, a ovo je deset razloga zašto je to tako.

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetnih alergija.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne ljepote. Znanstvenici su otkrili da kad žena ima spolni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji daje sjaj i mekoću kose.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača gotovo sve mišiće ženskog i muškog tijela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!

5. Vodite ljubav polako, tako da dolazi do opuštanja i smanjujenju šansi za obolijevanja od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden kroz sex čisti pore i čini kožu sjajnom.

6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u ovoj romantičnoj večeri prije spavanja.

7. Seks je "Sveti lijek" za depresiju. otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce sa osjećajem kao "singl".

8. Seks je dobar za smirenje i dobar je mišićni opuštać ,najsigurniji na svijetu. To je hiljadju puta učinkovitije od Valiuma.

9. Što više seksa to bolje, jer tijelo spolno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlijezda našeg tijela je neprimjetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan čuva vas više od vremena dalje od zubara. Umjetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, spriečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvijek obnavlja.

Ne propustite