Zuckerberg otkrio tajnu pokretanja uspješnog posla

Internet
Zuckerberg otkrio tajnu pokretanja uspješnog posla
Uspjeh neke kompanije nikad nije zasluga samo jedne osobe.

Šef najpopularnije svjetske društvene mreže Marc Zuckerberg pojasnio je da mu ideja o Facebooku nije sinula odjednom i da je nije ostvario sam te da svatko može biti uspješan kao on.

Odgovarajući nedavno na Facebooku na pitanja ljudi, Zuckerberg se samo nasmijao na pitanje u kojem trenutku mu je sinula ideja da napravi Facebook.

"Ideja o nekom projektu ili kompaniji nikad se ne dogodi u jednom trenutku, nego je posljedica dužeg razmišljanja i razgovora s ljudima", kazao je Zuckerberg te dodao da jednako tako uspjeh neke kompanije nikad nije zasluga samo jedne osobe.

Šef Facebooka objasnio je kako se u javnosti pokretanje uspješnog posla često pojednostavljuje te prikazuje kao zasluga genijalnog pojedinca s vizionarskom idejom. Stvarnost je, kaže Zuckerberg, puno manje glamurozna i obično uključuje tim od nekoliko ljudi i jednostavno puno rada.

"Ne trebate biti vunderkind da biste pokrenuli uspješan posao, treba vam samo biti jako stalo, trebate se usredotočiti na cilj i puno raditi", poručio je uspješni Mark.

Ne propustite