Kuće napravljene po uzoru na omiljene crtane filmove

Arhitektura
Kuće napravljene po uzoru na omiljene crtane filmove
Ako ste ljubitelji crtanih filmova, ove kuće će vas oduševiti. Ne samo što predstavljaju savršen kutak za djecu, one oduševljavaju čak i odrasle.

Ako ste ljubitelji crtanih filmova, ove kuće će vas oduševiti. Ne samo što predstavljaju savršen kutak za djecu, one oduševljavaju čak i odrasle.

1. Kuća porodice Kremenko
 
Ova kamena kuća izgleda zadivljujuće i potpuno isto kao i kuća porodice popularnog Freda Kremenka. Uprkos svom neobičnom izgledu, kome doprinosi ogromni sferični kamen na višoj strani i završetak kuće u obliku kašike, ova kuća je funkcionalna poput većine modernih domova. Nalazi se u mestu Nas Montanhas de Fafe u Portugalu.

kremenko


2. Kuća porodice Simpson
 
Ovu istovjetnu repliku kuće Simpsonovih napravio je jedan veliki fan crtanog filma o porodici Simpson, tako da i spolja i iznutra izgleda identično kao kuća u kojoj žive glavni junaci. Kuća se nalazi u Hendersonu, država Nevada, SAD.

simpson

 

3. Kuća Barbike
 
Ovu modernu kuću je u susret 50. rođendanu Barbike kreirao dizajner enterijera Džonatan Adler. Marta 2009. godine, on je ukrasio pravi stan sa pogledom na Pacifik, veličine 325 m2, tako da bude sličan zapanjujućoj kući poznate lutke. Stvarna barbikina kuća iz snova se nalazi u mestu Malibu u Kaliforniji.

barbie


 
4. Kuća Mini Maus
 
Ova kuća u ružičastoj i boji lavande ne izgleda samo simpatično spolja, već je u istom stilu potpuno opremljena i iznutra. Ona uključuje predmete kao što je telefonska sekretarica (gde možete slušati Mikijeve i Šiljine poruke), pećnicu kroz koju možete gledati pravljenje kolača, kao i mikrotalasnu rernu koja pravi kokice. Ovakva kuća je napravljena u Mikijevom gradu u Orlandu na Floridi i u Diznilendu u Kaliforniji.

minnie-mouse


 
5. Snupijeva kuća
 
Ova gigantska verzija Snupijeve kuće se koristi kao štand za informacije za bejzbol, u okviru muzeja Čarsl M. Šulc, u Santa Rosi u Kaliforniji.

snupi


 
6. Kuća Hello Kiti
 
Ova simpatična kuća, okrečena u ruzičasto je u potpunosti inspirisana najslavnijom mačkom u historiji. Hello Kiti vila se nalazi u Tajpeju, na Tajvanu.

hello-kiti
 
 

(kucastil.rs)

Ne propustite