Koje su to tajne o seksu koje svaka žena treba znati?

Ljubav
Koje su to tajne o seksu koje svaka žena treba znati?
Teško je razumjeti različita ponašanja kod muškaraca. Muškarci su puni iznenađenja pa čak i kada je riječ o njihovom ponašanju u spavaćoj sobi.

Teško je razumjeti različita ponašanja kod muškaraca. Muškarci su puni iznenađenja pa čak i kada je riječ o njihovom ponašanju u spavaćoj sobi.

U nastavku možete pročitati tajne o seksu koje će vam pomoći da razumijete svoje partnere.


1. Boji se da će vas iznevjeriti

Muškarci osjećaju veliki pritisak kada je o seksu riječ. Žene danas pretežno ne čekaju brak da bi se upustile u spolni odnos, a to znači da su daleko opuštenije u spavaćoj sobi. Mnoge dame otvoreno govore o svojim seksualnim željama i nezadovoljstvima koje doživljavaju. Bitno je naglasiti da ako vas partner ne zadovolji da će vas vjerovatno okriviti za to kako bi zaštitio svoj ego.

2. Muškarci traže potvrdu

Muškarac želi biti ženin superheroj kada je riječ o seksu. Zbog toga mu treba potvrda sa ženine strane da je energičan, da je zadovoljio partnericu i proširo joj horizonte. Kada muškarac zadovolji ženu osjeća se kao supermen. Zato, ako ste zadovoljne, nemojte to držati za sebe, pohvalite ga, a on će vam na tome biti vrlo zahvalan.

3. Muškarci ne vole puno čekati

Žene ne bi trebale previše čekati s upuštanjem u seksualne odnose. Iako se većinom vode društvenim normama, dobro je znati da će se muškarac lakše vezati ako je sa ženom i seksualno povezan i osjeća da joj je jako privlačan.

4. Muškarci su osjetljivi na svoj izgled

Iako toliko ne brinu o kilogramima i svojoj figuri kao žene, ipak imaju i oni svoje neke “probleme” kada je riječ o izgledu. Najviše ih muči ćelavost i visina. Pomozite mu tako da mu date do znanja da vam je privlačan i seksi baš takav kakav je.

5. Većina muškaraca neće oprostiti prevaru

Mušakrci će teško oprostiti prevaru svoje partnerice, posebice ako je riječ o seksualnom varanju. Zato, ne upuštajte se u takve avanture ako imate ozbiljne namjere s tim muškarcem.

Izvor:ibar.ba

Ne propustite