Znaci zaljubljenosti kod žena

Ljubav
Znaci zaljubljenosti kod žena
Ljubav i zaljubljensot su dva pojma. Ako se pronalazite u polovini pobrojanih situacija, znajte da ste zaljubljeni do ušiju

Ljubav i zaljubljensot su dva pojma. Ako se pronalazite u polovini pobrojanih situacija, znajte da ste zaljubljeni do ušiju


Zaljubljenost je hemija koja vas je pogodila bar nekoliko puta u životu. Na početku tog procesa, često niste ni svjesni da ste zaljubljeni, da vam tijelo drugčije reaguje na spoljni svijet, vrti vam se u glavi na pomisao drage osobe, a nekima se dešava da ih muči nesanica.


Sjaj u očima
Na poslu, u porodici, u banci, sve više ljudi vam govori kako imate poseban sjaj u očima. Na pitanje da li ste zaljubljeni, vi odgovorite negativno jer još niste sigurni o čemu se zapravo radi. Jedno je sigurno, emitujete energiju koja se reflektuje na očima.


Osmijeh na licu
I same uviđate, smijete se i kad treba i kad ne treba. Sitnice koje su vas do skoro užasno nervirale, danas gotovo da i ne primijećujete. Osmijeh na licu imate tokom cijelog dana. Na pomisao drage osobe, vaš osmijeh postaje zarazan za okolinu.


Gubitak apetita
Hrana nije vaš fokus već neko vrijeme. Jedete zato što vam okolina sugriše da to treba, ili vas glad natjera da stavite poneki zalogaj u usta. Jednostavno, ne jedete vam se ništa. Kad osjetite da vam se vrti u glavi, ozbiljan obrok često mijenjate čokoladicom ili kafom. Priznajte, gubitak apetita sustigao je i vas.


Dekoncentracija
Vaše misli imaju samo jedan put – ON. Kada vam se neko u porodoci obrati, vaša prva misao je, kakve to veze ima sa njim. Na poslu vam šef iznosi radne zadatke a vi se pitate, kad ćete ga ponovo vidjeti. Definitivno, dekoncentisani ste uvijek i svuda. 


Zaboravnost
Iako vam je reminder pun, rokovnik umjereno popunjen, uhvatite sebe da popriličan broj aktivnosti niste uradili. Niste lijenji, nego vas je zaboravnost uzela pod svoje. Razlog je, vjerovatno, ON.


Magija ljubavi
Mirisi i arome oko vas poprimaju notu koju do sad niste primijećivali. Sva čula su izražena u posljednje vrijeme. Njegov miris prepoznajete u pekari, prodavnici u kozmetičkom salonu. Sve vam miriši na njega.


Nesanica
Nikad do sada niste imali problema sa snom. Nesanica vas proganja u posljednje vrijeme, čini vam se, bez ikakvog razloga. Međutim, čim ste se probudili i krenuli po čašu vode, misli su vam otišle do njega. Priznajte, on vas se probudio a da toga niste ni bili svjesni.


Pričam sa sobom
Do sada ste ispred ogledala ćutali i radili sve ono što treba. Od prije izvesnog vremena, hvatate sebe da pričate sami sa sobom. I, što je još divnije, obaćate se njemu, centru vašeg svijeta.


Ako se pronalazite u polovini pobrojanih sitnica koje živo znače, znajte da ste zaljubljeni do ušiju. Nema vam druge, priznajte to sebi i okolini i krenite u akciju. Mudro razvijajte strategiju kako da ga osvojite. Upotrebite svoj šarm, ženske atribute i namjestite tako da se sve vrti oko vas.

Izvor: ljepota i zdravlje

Ne propustite