KUPILA CIJELI AZIL: Došla je usvojiti psa, na kraju udomila svih 250 (VIDEO)

Kućni ljubimci
KUPILA CIJELI AZIL: Došla je usvojiti psa, na kraju udomila svih 250 (VIDEO)
U azil za životinje je došla kako bi usvojila barem jednog psa, ali je na kraju odlučila uzeti svih 250 nesretnika.

Danielle Eden čitav je svoj život posvetila spašavanju pasa. Posjetila je mnoga skloništa za životinje, ali jedno u Izraelu nikada neće zaboraviti. U azil za životinje je došla kako bi usvojila barem jednog psa, ali je na kraju odlučila uzeti svih 250 nesretnika.

Sklonište za pse bilo je u jako lošem stanju. Mjesta je u njemu bilo za njih 40-ak, a boravilo je preko 200. Psi su oskudijevali u hrani, bili su okruženi štakorima. Eden, čija je prva namjera bila usvojiti jednog psa i odvesti ga u rodnu Kanadu, na kraju je kupila cijelo sklonište, prenosi Magazin.hr.

Usvojila je sve pse koje je tamo zatekla, njih 250.

Njih 90 uspješno je smjestila, barem privremeno, dok ne pronađu nove vlasnike, širom Izraela. U Kanadu namjerava prebaciti sve ostale, za sada je u Ontario prebacila njih 25.

Riječ je o akciji spašavanja pasa koja još uvijek traje, pa Danielle prikuplja pomoć.

Jedno je sigurno, kada je vidjela stanje u kojemu su ovi psi, nije se mogla okrenuti i otići. Ova je žena spasila cijelo sklonište puno pasa.

 

We would like to take a moment to fill everyone in on an enormous project that we have taken on here at Dog Tales. The...

Posted by Dog Tales Rescue and Sanctuary on 26. Februar 2016

 

Ne propustite