One se ne stide svojih bora: Dokaz da je prirodnu ljepotu moguće sačuvati

Lifestalgija
  One se ne stide svojih bora: Dokaz da je prirodnu ljepotu moguće sačuvati
Danas gotovo da nema poznate ličnosti kojoj plastični hirurzi nisu pomogli da dobije željeni izgled.

Danas gotovo da nema poznate ličnosti kojoj plastični hirurzi nisu pomogli da dobije željeni izgled. Međutim, prije nekoliko decenija na domaću javnu scenu su dolazile žene koje nisu radile korekcije, a i danas izgledaju prelijepo.

tanja
- Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu - pita glumica Tanja Bošković.

Ona je svoju karijeru počela da gradi prije 40 godina, a do danas je igrala u više od 60 filmova i serija. Poznata je i po mjuziklima, a na vitalnosti joj zavide i mnogo mlađe koleginice.
- Volim ljepotu i cijrli život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se njeguje drugačije. Toj njezi posvećujem vrijeme. Bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću – kaže Bošković.

snezana-savic

Njenu koleginicu Nedu Arnerić mnogi pamte kao "Višnju s Tašmajdana" i najljepšu herojinu iz partizanskih filmova. S 13 godina je snimila svoj prvi film, a za 40 godina tumačila je više od 100 uloga. Ona smatra da ljepota dolazi iz dubine. 

- Nedam nikom svoje bore i nikada neću promijeniti svoj lik nasilnim putem – kaže neda Arnerić, a prije pet godina se žalila da želi da ostari kako bi dobijala uloge baka.
 
Snežana Savić je baka jednoj Nini. Iako je diplomirana glumica, tokom karijere je više novca zaradila pjevajući. Kaže da svoj izgled duguje genetici.

- Nisam rob svog izgleda. Ujutru uradim vježbice, iscjedim pomorandžu i popijem sok i pojedem kašičicu meda. Odnedavno sam počela i vitamine da pijem, a ranije ih nisam uzimala. Imam dobru kremu, koristim puder u prahu, rijetko kad tečni i kameni. Nikad nisam voljela tešku šminku, a u ovim godinama još manje – objašnjava Savić.

Ne propustite