OSTAVILI SU BEBU NA TRENUTAK SA DEDOM: Kada su se vratili nisu mogli da vjeruju šta su zatekli!

Lifestalgija
OSTAVILI SU BEBU NA TRENUTAK SA DEDOM: Kada su se vratili nisu mogli da vjeruju šta su zatekli!
Djetinjstvo ispunjeno druženjem i boravkom sa babom i dedom je nešto što gotovo svima od nas ostane u najljepšem sjećanju.

Djetinjstvo ispunjeno druženjem i boravkom sa babom i dedom je nešto što gotovo svima od nas ostane u najljepšem sjećanju. Iako je ljubav prema svom djetetu nemjerljiva, mnogi kažu da se unuci vole više, te nije čudno vidjeti dede i babe koji svoje vrijeme i energiju usmjeravaju na svoje unuke te uživaju u njihovom društvu. Najljepši period za bake i dede je dok su djeca još u ranom djetinjstvu odnosno bebe i tek upoznaju svijet.

Tada ih usmjeravaju na pravi način ali i uživaju u mnogim dogodovštinama kakve samo bebe mogu da priređuju. Jedan deda je oduševio internet zajednicu dok je boravio sa svojom malom unukom od nekoliko mjeseci, koju je bukvalno naučio da ga kopira ali i za vrlo kratko vrijeme da kaže "ne" svojom mimikom. Dok ga je kćerka, pretpostavlja se, snimala sa vrata, deda je unuci odmahivao glavom negodujući na nešto što je bebica odmah prihvatila i počela da kopira dedu. Tiktokeri su bili oduševljeni ovom scenom rekavši kako slađi video skoro nisu vidjeli.

- Najslađa stvar koju sam danas vidjela -

- Zabilježeni najljepši trenuci u životu -

- Rasplakalo me. Toliko mi nedostaje otac -

 

Ne propustite