Pogledajte kako izgleda pit bull koji je sudjelovao u borbama pasa (VIDEO)

Kućni ljubimci
Pogledajte kako izgleda pit bull koji je sudjelovao u borbama pasa (VIDEO)
Pit bull Jude idealan je primjer kako samo malo dobrote može uticati na jednog psa koji je sve donedavno sudjelovao u borbama.

Njegovo ime je Jude! U trenutku kad je pronađen bio je pas za borbe, ostavljen da ugine. Kako bi mu skratili muke zaposlenici službe za kontrolu životinja odlučili su ga eutanazirati, ali...

0pitbull

"Službenik koji ga je trebao uspavati nazvao je jednog od naših volontera i rekao da to ne može učiniti te nas zamolio za pomoć", objašnjava Amy Hofer, suosnivačica udruženja A Pathway to Hope, koja se bavi spašavanjem životinja zahvaljujući kojoj je Jude dobio drugu priliku.

Kad su ga primili u veterinarsku ordinaciju bio je "reklama za borbe" - osakaćen pas pun rana i bolesnog srca. Toliko je bio krvav da veterinari nisu znali koje je pas boje. Ipak, želja za životom bila je jača i uz pomoć veterinara Jude se polako oporavio.

Završio je kod privremenih udomitelja i u novoj porodici pronašao novog prijatelja - od kojeg se ne odvaja. Nažalost, privremeni udomitelji očekuju još jednu bebu i nisu ga mogli udomiti za stalno.

Pit bull Jude idealan je primjer kako samo malo dobrote može uticati na jednog psa koji je sve donedavno sudjelovao u borbama, prenosi Index.hr.

 
 

 

Posted by Team Jude on 11. Februar 2016

 

Ne propustite