Zimska bajka: Prelijepa koliba u srcu švicarskih Alpa

Enterijer
Zimska bajka: Prelijepa koliba u srcu švicarskih Alpa
Ova zimska bajka odvija se u pitoresknom mjestu Zermattu, u srcu švicarskih Alpa. Savršena mirnoća, čistoća, te snježna bjelina su ono zbog čega se ovo mjesto izdvaja od drugih, a netaknuta priroda i svjež planinski zrak čine ovo mjesto savršnim za zimski bijeg.

Ova zimska bajka odvija se u pitoresknom mjestu Zermattu, u srcu švicarskih Alpa. Savršena mirnoća, čistoća, te snježna bjelina su ono zbog čega se ovo mjesto izdvaja od drugih, a netaknuta priroda i svjež planinski zrak čine ovo mjesto savršnim za zimski bijeg.

Pogotovo ukoliko se zamislimo u jednoj od najluksuznijih kolibica ovog skijaškog resorta. Koliba Grace može primiti do deset ljudi, a izgrađena je po najvišim standardima uključujući velike staklene stijene. Naravno, ne moramo posebno napominjati da je pogled kroz prozore veličanstven, a uključuje pogled na vrh Matterhorn i susjedne planine pokrivene snijegom.

koliba-grace1

Spavaće sobe i kupaonice su prostrane i nude priliku za potpuni odmor. Vruća kada na otvorenom, unutarnja sauna, kućno kino, soba za masažu pa čak i soba za igre koja uključuje stol za biljar, neki su od sadržaja koje će vas opustiti i zabaviti dok boravite u ovom zimskom raju. U ugodnom i stilski uređenom dnevnom boravku uz zvuke pucketanja vatrice s pogledom kroz prozor poželjet ćete ostati što duže. Švicarska još jednom potvrđuje jednu od najkvalitetnijih europskih zemalja za život.

koliba-grace2

koliba-grace3

koliba-grace4

koliba-grace5

koliba-grace6

koliba-grace7

koliba-grace8

koliba-grace9

 

(buro247.hr)

Ne propustite