Čudo arhitekture: Hotel Parkroyal u srcu Singapura

Arhitektura
Čudo arhitekture: Hotel Parkroyal u srcu Singapura
Parkroyal on Pickering je posljednji projekt hotelskog lanca Parkroyal Collection Hotels. Izgrađen je u Singapuru, nasuprot jednog od najvećih poslovnih centara grada.

Parkroyal on Pickering je posljednji projekt hotelskog lanca Parkroyal Collection Hotels. Izgrađen je u Singapuru, nasuprot jednog od najvećih poslovnih centara grada. U blizini se nalazi kineska četvrt, Far East Square, obala rijeke, trgovački centar Raffles City i poznati hotel Marina Bay. Hotelski kompleks ponosi se svojim konceptualnim dizajnom gradskog arhitektonskog studija WOHA. I ekološka strana izgradnje je iznimno zanimljiva, naime, hotel je okružen zelenim površinama veličine 15000 četvornih metara.

hotel-parkroyal2

367 soba i apartmana moderno su dizajnirani – u interijeru se koristilo puno svijetlog drveta, a pod je obložen prirodnim i umjetnim kamenom neutralne boje. Dizajn soba je jednostavan i ugodan. Hotelske sobe se dijele na Superior, Deluxe i Premier kategorije. Svaka od njih nosi posebne pogodnosti i odgovara svim profilima gostiju. Postoji i Presidential Suite, na posljednjem katu hotela, za najzahtjevnije goste. U potpunosti je ostakljen kako bi pružio panoramski pogled na cijeli grad.

hotel-parkroyal3

Na jednom od posljednjih katova hotela nalazi se i ekskluzivni Orchid Club Floor s lounge zonom. Ovdje su smještene posebno privilegirane sobe. Njihovi gosti svako jutro dobiju besplatan doručak i šampanjac, koktele uvečer, privilegirano prijavljivanje u hotel pri dolasku, popust u lokalnim restoranima, ulaz u Orchid Lounge Club, te mnoge druge pogodnosti.

U hotelu se nalazi restoran Lime s ugodnom atmosferom. Unutra su tri otvorene kuhinje, kojima vladaju azijski kuhari, ali možete uživati i u međunarodnoj kuhinji.

Za sve željne potpune relaksacije, na području hotelskog kompleksa nalazi se i otvoreni bazen iz kojeg se pogled proteže na cijeli grad. Hotel se ponosi svojim vrtom, kroz koji vodi zanimljiva šetnica, u kojem također možete odmarati. A za tijelo i duh se možete pobrinuti u fitness centru i spa zoni hotela, uz stručnjake koji će vam pomoći ako zatreba.

Hotel Parkroyal on Pickering, zahvaljujući svojoj arhitekturi i interijeru, postao je vlasnik nagrade BCA Green Mark Platinum Award, ali i jedan od hotela na prestižnoj Forbesovoj listi "Hotela budućnosti".

hotel-parkroyal4

hotel-parkroyal5

hotel-parkroyal6

hotel-parkroyal7

hotel-parkroyal8

hotel-parkroyal9

hotel-parkroyal10

hotel-parkroyal11

hotel-parkroyal12

hotel-parkroyal13

hotel-parkroyal14

 

(buro247.hr)

Ne propustite