Futurističke kuhinje

Sve za dom
Futurističke kuhinje
Tehnologija stalno napreduje, a kuhinja je vjerojatno najbolje mjesto na kojem to možete vidjeti. Novi gadgeti uvijek su dostupni, a neki od njih izgledaju baš kao spravice iz budućnosti.

Tehnologija stalno napreduje, a kuhinja je vjerojatno najbolje mjesto na kojem to možete vidjeti. Novi gadgeti uvijek su dostupni, a neki od njih izgledaju baš kao spravice iz budućnosti.


1. Držač za tablet
Naravno da možete tablet ponijeti sa sobom i bez držača, ali bi bilo puno lakše da ga imate gdje zakačiti. Ovaj držač je dostupan za nekih 100 KM. 

drzac-za-ipad

 

2. Prisma pametna kuhinja
Idealno za mlade ljude koji su navikli koristiti tehnologiju bilo gdje. Ovaj novi futuristički dizajn omogućuje vam traženje recepata i vizualiziranje istih prilikom kuhanja. Međutim, na početku korištenja bi mogli imati problema sa podešavanjem.

prisma-smart-kitchen

 

3. Electrolux Mobile Kuhinja
Ponekad je vaš laptop toliko vruć da bi mogli napraviti omlet na njemu. Pa, sada možete vidjeti kako to možete izvesti zahvaljujući ovoj maloj mobilnoj kuhinji iz Electroluxa. Uz dizajn sličan laptopu, ovaj uređaj na posve nov način predstavlja tehnologiju.

7-mobile-kitchen

 

4. AGA iTotal kontrola
Vjerujemo da bi ste željeli biti u mogućnosti kontrolirati temperaturu u vašoj pećnici, bez da zapravo morate biti blizu nje. To zvuči malo futuristički, ali je moguće. Sada možete kontrolirati svoju pećnicu putem SMS poruke, a čak ne morate ni biti unutar kuće da bi ste to učinili.

9-aga-piano

 

5. Global Chef
Hologrami postoje, ali oni i dalje izgledaju kao proizvod budućnosti. Predstavljamo vam čudesni Global Chef. Radi se o laserskoj tehlonogiji tako da ćete biti u mogućnosti kuhati sa svojim omiljenim kuharima. Ima i druge nevjerovatne značajke; smanjuje buku u kuhinji, predlaže sastojke za jelo, a za sve to ima samo jedan gumb.

hologram

 

Ne propustite