Profesionalni trik: Umjesto prezli u fašir šnicle stavite ovaj sastojak i biće savršene
Faširane šnicle su jelo koje nikada ne izlazi iz mode – jednostavne, zasitne i uvijek omiljene na trpezi.
Ipak, postoji mali kuhinjski trik koji ih može pretvoriti u pravo kulinarsko iznenađenje.
Profesionalni kuvari otkrivaju: umjesto klasičnih prezli, u mleveno meso dodajte seckane orahe. Ovaj sastojak čini meso sočnijim i ukusnijim, a uz to zadržava sav mesni sok unutar šnicle dok se prže ili peku.
Možete koristiti i kikiriki, bademe ili bilo koji orašasti plod po želji. Spolja će šnicle biti hrskave, a iznutra savršeno sočne. Kada se formira korica, jelo dobija dodatnu teksturu i bogat ukus.
Ako želite da vaše faširane šnicle budu posebne, zaboravite na prezle i probajte sa seckanim orasima ili drugim orašastim plodovima. Profesionalni trik garantuje da će jelo biti neverovatno sočno iznutra i prijatno hrskavo spolja.