Prošlo je 15 godina od prvog dijela: Glumci iz filma "American Pie" nekad i sad! (FOTO)

Nekad i Sad
Prošlo je 15 godina od prvog dijela: Glumci iz filma "American Pie" nekad i sad! (FOTO)
Gdje su i šta rade - omiljeni "American Pie" likovi

Jason Biggs

ap2

Jason je bio glavna zvijezda prvog dijela, kao i dva dijela nakon toga. Nedavno ste ga mogli gledati kao vjerenika Piper u seriji "Orange is the New Black". U braku je s Jenny Mollen i imaju sina.

Eugene Levy

ap3

Sjećate se ćaknutog oca iz filma koji je briljirao u mnogim scenama? Zanimljivost: Eugene Levy je jedini glumac koji se pojavljuje u svih 9 dijelova ovog filma. Nedavno je glumio u filmu "Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan".

Alyson Hannigan

ap4

Ko bi rekao da Alyson može da bude toliko smiješna? Ona je igrala Lily u megapopularnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja se završila prošle godine. A da li ste znali da je udata za svog bivšeg kolegu iz serije "Bafi, ubica vampira"  Alexisa Denisofa?

Seann William Scott

ap5

Većina "Stiflerovih", tj. Seannovih uloga ostala je u domenu treš komedija i on je sjajan u njima! I dalje se kidamo od smijeha od njegove i Ashton Kutcherove uloge u filmu "Brate, gdje su mi kola?" Takođe je pozajmljivao glas u crtićima kao što su "Planeta 51" i "Ledeno doba 3 – Dinosaurusi dolaze".

Shannon Elizabeth

ap6

Shannon je 1999. bila seks simbol za mnoge muškarce širom svijeta, sve zahvaljujući sceni u toplesu koju mnogi nisu mogli da izbace iz glave. Ipak, ona je postala mnogo više od seks simbola – igrala je u brojnim komedijama i dramama. Takođe je učestvovala u rijaliti emisijama "Ples sa zvijezdama" i "Šta ne treba obući". Sem toga, ona je pokeraški majstor i na to gleda kao na svoju drugu karijeru. Seksi kockarka!

Tara Reid

ap7

Ovu zanosnu plavušu mogli ste da vidite bukvalno svuda nakon uspjeha prvog dijela filma. Danas je nažalost poznatija po svojim neuspjelim plastičnim operacijama i skandalima s opijatima. Sada je kraljica treš filmova i sigurni smo da ste je vidjeli u SF televizijskim filmovima "Sharknado".

Natasha Lyonne

ap8

Glumila je u preko 30 filmova, što se u Hollywoodu može smatrati dugačkom karijerom. Imala je dosta problema sa zakonom zbog vožnji u pijanom stanju i opasnog ponašanja, pa je bilo potpuno logično da postane dio ekipe u seriji o ženskom zatvoru "Orange is the New Black". Možemo samo da kažemo, ako ste u zatvoru – Natasha bi bila odlična cimerka!

Izvor: fokuzz.com

Ne propustite