SUTRA je RETROGRADNI SATURN i dolazi po ova 4 ZNAKA: Oni koji su griješili platiće tešku KARMU

Kiosk
SUTRA je RETROGRADNI SATURN i dolazi po ova 4 ZNAKA: Oni koji su griješili platiće tešku KARMU

Saturn je poznat kao planeta restrikcije i discipline, često nas podsjećajući na važnost reda i strukture u životu. Tokom retrogradnog perioda, koji je povezan sa događajima iz novembra 2023. godine, mnogi će se suočiti sa posljedicama prošlih odluka ili biti pozvani da riješe dugoročne situacije koje su se tada odigrale.

Ova planeta je poznata i kao "životni učitelj", koji nagrađuje ili kažnjava u skladu sa našim postupcima i odnosima prema drugima. U tom kontekstu, neki bi mogli doživjeti ispravljanje nepravdi ili dugova koji su nastali u prošlosti.

U toku Retrogradnog Saturna takođe možete ozvaničiti neki odnos ili potpisati neki važan ugovor. Ovaj period može doneti i realnije sagledavanje dosadašnjih izbora i odnosa, ukazujući na to da je vrijeme da se "skinu ružičaste naočare".

Saturn u Ribama ukazuje na emotivnu karmu, tako da ćemo u ovom periodu dolaziti u situacije preispitivanja emocija, pitaćemo se da li nam emocije prave problem ili nas podržavaju.

U retro hodu Saturn nas poziva u zaranjanje u sebe, ali kako je leto na pomolu, teško da će biti sada vremena za to, pa će njegov uticaj biti najsnažniji kada se vratimo svakodnevnom životu.

Sada nam njegov uticaj donosi drugačiji pogled, zaronićemo u svoj život sa željom da promenimo sve što nas blokira i što nam ne odgovara, crpi energiju, a ne donosi napredak i prosperitet.

Za Strijelčeve, Ribe, Djevice i Blizance, ovo je vreme kada će se posebno osjetiti uticaj Saturna. Ovaj period je povoljan za duboku introspekciju i preuzimanje odgovornosti za sopstvene životne odluke, naglašavajući važnost discipline u ostvarivanju dugoročnih ciljeva i stabilnosti.

Ne propustite