Stiže RETROGRADNI SATURN i donosi TOTALNI HAOS: Ovaj datum je ključan, pazite se

Kiosk
Stiže RETROGRADNI SATURN i donosi TOTALNI HAOS: Ovaj datum je ključan, pazite se

Saturn, planeta za koju astrolozi naglašavaju da mijenja našu sudbinu, krenuće svojim rertogradnim hodom 30. juna i donijeće veliko preispitivanje i povratak starih planova.

Saturn u Ribama ukazuje na emotivnu karmu, tako da ćemo u ovom periodu dolaziti u situacije preispitivanja emocija, pitaćemo se da li nam emocije prave problem ili nas podržavaju.

U retro hodu Saturn nas poziva u zaranjanje u sebe, ali kako je ljeto na pomolu, teško da će biti sada vremena za to, pa će njegov uticaj biti najsnažniji kada se vratimo svakodnevnom životu.

Sada nam njegov uticaj donosi drugačiji pogled, zaronićemo u svoj život sa željom da promjenimo sve što nas blokira i što nam ne odgovara, crpi energiju, a ne donosi napredak i prosperitet.

Korjenite promjene

Vratićemo se starim planovima, naročito onim koje smo odlagali i čekali da dođe bolje vrijeme, sada je povoljan momenat da se vratimo onome sto smo zaključili da je jako dobro za nas i da to ponovo pokrenemo.

Vrijeme je da konačno napravimo korjenite promjene u svom životu. Nekome će akcenat biti na karijeri, nekima na emotivnim odnosima, ono što bude aktuelno, okrenite se tome i unaprijedite taj segment svog života.

Ako vam ovaj uticaj Saturna ne dozvoljava da nastavite sa nečim starim ili nečim što je trenutno aktuelno i usporava vas, to je znak da ili još nije došlo pravo vrijeme za to ili da treba da imate drugačiji pristup toj situaciji ili da je možda vrijeme da nešto promijenimo i krenemo dalje, prenosi Telegraf.

Ne propustite