Neplanirani seks čini čuda u seksualnom životu

Ljubav
Neplanirani seks čini čuda u seksualnom životu
Seks je veoma važan segment veze, tako da seksualni život ne treba zapostavljati, nego ga povremeno "osvežavati" novim idejama.

Veoma je lako upasti u rutinu, zbog čega eksperti savetuju da večeri posvetite sebi i svom partneru. Brak ne treba da vas spreči da se zabavljate. Budite spontani i počnite da radite stvari koje ste radili kao mladi par.

Mnogi parovi kažu da osećaju umor čim uđu u spavaću sobu i da samo žele da spavaju. Zbog toga eksperti preporučuju da mesto za seks potražite u drugim prostorijama, da istražujete i da budete inovativni.

Fizički kontakt je veoma važan, a mnogi ne mogu da se sete kad su poslednji put zagrlili partnera. Da biste došli u raspoloženje za seks, nekada je dovoljno da se prikradete partneru i zagrlite ga. Bliski kontakt pomoći će da odete "korak dalje". 

Pričajte s partnerom o pozama u seksu koje ste pokušali da izvedete. Ne morate da koristite "prljave" reči, nego se prisetite prijatnih trenutaka i ponovo ih proživite. Posebni ciljevi vam ne trebaju, samo se opustite i uživajte. 

Sećate li se kad ste iznenadili partnera? To možete da učinite na veoma jednostavan način. Uđite s partnerom pod tuš kad najmanje očekuje. Možete da obučete nešto u čemu vas ranije nije video. Isplanirajte posebnu noć bez specijalnog razloga. 

Razgovarajte o fantazijama, nemojte da se stidite i plašite svog partnera. Nikad ne znate šta možete zajedno da otkrijete. 

Igrajte razne igre, može i poker u skidanje. 

Partneru možete da šaljete i poruke koje će ga iznenaditi i uzbuditi. Dobra ideja biće i odlazak na mesta na koja ste išli dok ste se zabavljali. 

Nemojte da se plašite da kažete partneru šta biste želeli da isprobate. Muškarci vole kada žene preuzmu inicijativu u spavaćoj sobi. Predložite poze koje niste isprobali ranije. 

Kupite svom partneru knjigu iz koje će naučiti o novim pozama i čitajte je zajedno. 

Ne zaboravite i ljubljenje tokom seksa. Često se dogodi da se parovi zanesu toliko da zaborave da ljubljenje donosi intimnost u vezu, prenosi Klix.

Ne propustite