5 znakova Zodijaka doživjet će drastične promjene u finansijama u julu

Kiosk
5 znakova Zodijaka doživjet će drastične promjene u finansijama u julu

Drugi kardinalni pun Mjesec u Jarcu i konjunkcija Marsa s Uranom u Biku donijet će drastične promjene vezane uz novac, piše Atma.hr

Srpanj/jul će biti mjesec u kojem će mnogi ljudi doživjeti dramatične promjene u svojim financijama, gotovo preko noći. Riječ je o konjunkciji Marsa i Urana u znaku Bika koja se događa 16.7., što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli doživjeti promjene.

Na primjer, postoji šansa da ćete dobiti povećanje plaće ili ćete možda imati novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života, prema tradiciji, bit će pun Mjesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Djevicu, vlada financijskim tokovima. Jarac je znak svrhe i postignuća pa koncentracija njegove energije 21.7. za mnoge ljude može značiti financijsku metamorfozu.

Jarac

Pun Mjesec se javlja u vašem znaku i pod utjecajem Urana može donijeti iznenadnu odluku vezanu uz ulaganje novca u osobni posao.

Za one Jarce koji nemaju projekt, vjerojatno će trebati platiti nešto za svoje dijete.

Mars će početkom srpnja/jula staviti ozbiljan naglasak na temu djece pa je prilika za financijski doprinos – plaćanje godišnjih odmora, školovanje ili ulaganje novca za poboljšanje zdravlja (npr. odlučite se na tečaj za pripremu za začeće).

Strijelac

U vašem slučaju, sve su šanse da dobijete povećanje plaće, jer 16. srpnja/jula možete imati važan razgovor o novcu sa svojim šefom.

A do 21. srpnja/jula može se donijeti odluka koja je vezana uz vaše prihode – pun Mjesec u Jarcu će se fokusirati upravo na zaradu.

Zanimljivo je da krajem srpnja/jula i u kolovozu/avgustu konjunkcija Jupitera i Marsa u sektoru partnerstva može donijeti potpisivanje ugovora, dogovora, suradnje.

Blizanci

Očekuje vas veliki iskorak u financijama, a vjerojatno ćete oko 16.7. saznati nešto vezano za svoje prihode i depozite.

Konjunkcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaknuti ono što je od vas skriveno.

Na primjer, doznat ćete za razgovore o nekim uštedama ili kreditima koji su se vodili između rođaka koji su udaljeni od vas.

Pun Mjesec u Jarcu dat će vam jasnu sliku o vašim financijama, a posebno će biti važne informacije o novcu vašeg partnera.

Na primjer, suprug će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja.

Ovan

Pun Mjesec u Jarcu 21.7. javlja se u vašem sektoru postignuća – na odredište ćete, na neki način, stići, iako ćete to osjetiti unaprijed, 16.7..

Vjerojatno ćete napraviti financijski proboj kroz partnerstva s prijateljima. Čeka vas velika berba!

Međutim, mnogi će Ovnovi odlučiti promijeniti vektor razvoja svoje karijere.

Kao da se približavate važnoj odluci kada je vrijeme da odredite svoj razvoj za sljedećih 20 godina – s kim, gdje i za koji novac idete dalje.

Bik

16.7., Mars i Uran se povezuju u vašem znaku, pri čemu oba planeta označavaju utjecaj vanjskih objekata u vašem životu.

Može se dogoditi da sretnete osobu koja će vam ponuditi veliku financijsku investiciju za kolovoz/avgust, ali za to ćete do 21. srpnja/jula na pun Mjesec u Jarcu morati donijeti ozbiljnu financijsku odluku.

Može se odnositi na ulaganje u poduzeće ili razgovor o plaći s dva poslodavca.

Ne propustite