Ovaj HOROSKOPSKI ZNAK se trenutno suočava sa TEŠKOM KARMOM: Ništa im neće ići od ruke

Kiosk
Ovaj HOROSKOPSKI ZNAK se trenutno suočava sa TEŠKOM KARMOM: Ništa im neće ići od ruke

Trenutno se jedan horoskopski znak suočava sa izazovnim, ali ključnim životnim lekcijama. Ovaj period je posebno turbulentan, donoseći sa sobom završetke i prekide na svim nivoima.

Južni Mjesečev čvor u ovom znaku izaziva niz događaja koji testiraju otpornost i spremnost na promene. Prijateljstva, romantične veze, pa čak i brakovi, podložni su prekidima. Ovo je vrijeme kada je potrebno otpustiti stare obrasce razmišljanja i izbaciti iz života ljude koji crpe energiju.

Riječ je o Vagi. Bilo da je riječ o znaku, podznaku, Mesecu ili Veneri u Vagi, osobe sa ovim astrološkim položajima suočavaju se sa brojnim izazovima. Vaša vladajuća planeta Venera nalazi se u kvadratu sa Saturnom i Neptunom, koji je na čuvenom 29. stepenu, što dodatno komplikuje situaciju. Ovaj aspekt donosi nemir, neprospavane noći, haotične misli, ali i važne poruke kroz snove, slučajne pjesme i sinhronicitete na satu.

U ljubavi takođe nećete biti pošteđeni poteškoća. Sada je vrijeme da osvijestite mane vašeg partnera i prestanete da gubite vreme na odnose koji vas ne ispunjavaju. Jupiter se nalazi u vašoj 9. kući, koja simbolizuje inostranstvo i daleka putovanja. Ukoliko ste u prilici, otputujte negde barem na nekoliko dana. Na dalekoj destinaciji vas može pozitivno iznenaditi neko ili nešto.

Nemojte forsirati odnose niti pokušavati da zadržite ljude koji žele da odu. Sve što u ovom periodu otpada iz vašeg života, dešava se za vaše dobro i pravi prostor za ono što vam stvarno pripada. Ovaj karmički ciklus donosi završetke, ali i otvara vrata za novi početak i rast.

Zapamtite, kroz ove teške lekcije dolazi do najvećeg ličnog rasta i razvoja. Otpustite stare obrasce, izbacite toksične ljude iz svog života i otvorite se za nove prilike koje vam donose sreću i ispunjenje.

Ne propustite