Ova 2 ZNAKA čeka SUDBINSKI DŽEKPOT DO KRAJA JUNA: Slijede dvije sedmice BOGATSTVA i SREĆE

Kiosk
Ova 2 ZNAKA čeka SUDBINSKI DŽEKPOT DO KRAJA JUNA: Slijede dvije sedmice BOGATSTVA i SREĆE

Astrolozi kažu da će druga polovina juna donijeti veliku sreću za dva znaka Zodijaka, bar kada je riječ o sferi finansija. Astro prognoza za narednih 15 dana posebno je povoljna za pripadnike ta dva znaka, a riječ je o Vodolijama i Djevicama.

Horoskop im donosi sretne karte u drugoj polovini mjeseca, a čekaju ih povoljne okolnosti i finansijska dobit.

DJEVICA

Morate da slušate svoju intuiciju u narednim danima. Dozvolite sebi da se opustite i krećete tokom sudbine, ne forsirajući ništa. Imaćete sjajne ideje, pa dajte slobodu da ih predložite i primijenite na svom poslu. To će vam dati krili i pomoći da napredujete u karijeri, a moguće su i značajne povišice i bonusi u naredne dvije nedjelje. Zauzete Djevice očekuju izrazito romantični i lijepi trenuci sa partnerom, trebalo bi da provedu što više vremena zajedno.

VODOLIJA

Vodolija će u naredne dvije nedjelje sve ići od ruke! Ako imate sopstveni biznis, sklopićete vrlo profitabilan posao koji će vam donijeti veliki prihod. Ako, s druge strane, radite za nekoga bićete deo vrlo unosnog projekta koji sasvim sigurno donosi neočekivano veliku količinu novca u vaš džep. Životni standard će vam se popraviti neočekivanom brzinom, a odjednom ćete sebi moći da priuštite stvari za koje ste mislila da ćete morati dugo da štedite. Imaćete sreće i u međuljudskim odnosima, bliski ljudi će vam donijeti mnogo ljubavi i pažnje do kraja juna!

(Žena.blic.rs)

Ne propustite