ČETVRTAK JE PREMA ASTROLOGIJI NAJSRETNIJI DAN U NEDELJI: Evo šta vas danas očekuje

Kiosk
ČETVRTAK JE PREMA ASTROLOGIJI NAJSRETNIJI DAN U NEDELJI: Evo šta vas danas očekuje

Mnogima je ponedjeljak najstresniji i najgori dan u nedjelji, jer tada kreće sve - posao, obaveze, škola, predavanja... Da li ste se zapitali koji je najsrećniji dan u nedjelji? Kao što svaki horoskopski znak u astrologoji ima vladajuću planetu, tako ima i svaki dan u nedjelji. Dani u nedjelji su vezani za vladajuće planete i astronomska tijela. Pa tako, nedelja je dan Sunca, ponedeljak pripada Mejsecu, subota Saturnu itd, piše Mondo.rs.

I dok je nedjelja stvorena za veselje, a ponedjeljak za razmišljanje, četvrtak je stvoren za sreću i dobitke. Inače, četvrtak na engleskom znači "Torov dan", nazvan u čast nordijskog boga groma, božanstva bliskog Jupiteru, zvanom Zevs. Astrološki gledano, Jupiter je savremeni vladar Strelca i drevni vladar Riba. Planeta je povezana sa srećom i lakoćom, ekspanzijom, epskim putovanjima i trajnim optimizmom.

Jupiter je tzv. pijani stric svih planeta, označava vitalnost i veselu energiju, podstiče nas da vjerujemo da najbolje tek dolazi. Takođe, planeta Jupiter je simbol izobilja i s toga četvrtak mnogima može da važi za srećan dan. Ako vam je u toku radna nedjelja, četvrtak podržava novitete, nove ideje i vizije, razmišljanje o velikim ciljevima, traženje posla...

Sudeći po astrologiji četvrtak je obećavajući dan u nedelji. Da li je vama?

Ne propustite