Genijalan trik koji kao rukom briše sve nečistoće sa zidova u kući: Biće kao da su tek okrečeni

Praktična žena
Genijalan trik koji kao rukom briše sve nečistoće sa zidova u kući: Biće kao da su tek okrečeni

Briše kao od šale sve nečistoće sa zidova u kući.

Umjesto da trošite novac na farbu i sav potreban pribor za osvežavanje prostorije, isprobajte ovaj genijalni trik za čišćenje zidova.

Redovno temeljno čistite svoj dom, ribajući sve vidljive površine, od televizora do rerne, pa čak i kamina. Ali često zanemarite i najveću površinu od svih – zidove.

Bez obzira na boju kojom su zidovi ofarbani, nakon nekoliko godina će poprimiti sivkasti ton, a ako se u kući puši, moguće je da će postati i žućkasti. Prije nego što se odlučite za kupovinu nove boje i pribora za farbanje, probajte ih prvo očistiti.

Pripremite posudu i u nju stavite vodu, sodu bikarbonu i sredstvo za dezinfekciju. Namočite valjak za farbanje zidova u ovu tečnost i premažite njome cijelu površinu zida. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Ne samo da će vaši zidovi izgledati kao novi, već će i lijepo mirisati. Prema autorki recepta za ovo domaće sredstvo, ovaj metod uspješno uklanja i mrlje od bojica i flomastera koje djeca ostavljaju po kući.

@tanyahomeinspo A hack you wish you'd known😳 #homehacks #cleaninghacks #tanyahomeinspo #cleanwithme #ukcleaning #cleantokuk #cleaningtips #hometips

Ne propustite