Šta donosi Bijeli Mjesec u Blizancima od 14.6.2024. do 11.1.2025?

Kiosk
Šta donosi Bijeli Mjesec u Blizancima od 14.6.2024. do 11.1.2025?

Budite sigurni, od 14. lipnja/juna u vaš život može ući osoba koju vam šalju anđeli i čija će vam pomoć biti doslovno fantastična.

Sve na svijetu je dualno pa čak i unatoč teškom nadolazećem tranzitu Crnog Mjeseca kroz znak Vage, čeka nas prekrasan dar iz Svemira u obliku prelaska Bijelog Mjeseca u Blizance. To znači da nas više sile neće ostaviti bez podrške, a čak i problemi u vezama koje će donijeti Lilith bit će poslani za naš rast i razvoj.

Bijeli Mjesec u Blizancima – magija u putovanjima i učenju

Bijeli Mjesec u Blizancima tradicionalno utječe na najuži krug ljudi, stoga, dok će Crni Mjesec “razbijati” naše odnose, Selena će nam “pokrivati” leđa i donositi darove. Na primjer, možete iznenada steći prijatelja ili početi razvijati vještinu koja će vam u konačnici omogućiti da podignete svoju financijsku razinu.

Suština je da će Jupiter biti u Blizancima sa Selenom, planetom koji klasično pruža olakšanje i značajnu pomoć. Budite sigurni, od 14. lipnja/juna u vaš život može ući osoba koju vam šalju anđeli i čija će vam pomoć biti doslovno fantastična.

Novu osobu možete upoznati putem interneta ili na putovanju, a kao rezultat toga, zahvaljujući njemu, dobit ćete novi posao u roku od godinu dana. Ili ćete možda, zahvaljujući impulzivno plaćenom tečaju imati dodatne prihode, nove prijatelje ili čak preispitivanje karijere.

Anđeli će vam doslovno poslati nešto što bi vam trebalo pomoći da prebrodite ovaj teški drugi dio 2024.!

Anđeli nam se obraćaju kroz snove, znakove ili iznenadne potrebe koje je teško logično objasniti. Stoga, ako od 14. lipnja/juna 2024. do 11. siječnja/januara 2025. iznenada stvarno želite naučiti francuski, sjesti za volan ili otići na put – vaši nevidljivi pomoćnici pokušavaju vam poslati pomoć i nove vještine za razvoj.

Zaključak je da je znak Blizanaca u astrologiji odgovoran za rodbinu, kratka putovanja i obrazovanje u obliku tečajeva, majstorskih tečajeva ili treninga. Stoga će Bijeli Mjesec ovim prostorima donijeti jedinstvene događaje, posebno za one koji svoje nove zahtjeve neće shvaćati previše ozbiljno.

Ne osuđujte se strogo zbog ideja koje vam počnu dolaziti – tako treba biti. Zapamtite da Selena okreće svoj utjecaj i da će vam pokušati dati nešto što će na kraju odigrati gotovo sudbonosnu ulogu u vašem životu.

Kada će utjecaj Bijelog Mjeseca biti najjači?

Najveća Selenina pomoć očekuje nas u prosincu/decembru 2024. – na pun Mjesec u Blizancima 15. prosinca/decembra anđeli će biti posebno aktivni u pomoći svima nama. Mnogima će se ispuniti želja koja se pojavila u području od 6. do 14. lipnja/juna, kada je bio uključen mladi Mjesec u Blizancima.

Za Blizance je to naravno najvažniji događaj koji može donijeti upoznavanje novog partnera, kupnju stana, liječenje tijela ili putovanje u inozemstvo.

Za ostale znakove, pun Mjesec 15.12. mogao bi donijeti važnu financijsku odluku, kao i druženje s ljudima koji mogu karmički utjecati na vas. Na primjer, to može biti putovanje ili trening ili kraj teškog razdoblja u odnosima s rodbinom.

(Atma.hr)

Ne propustite