Mladoženja otkrio da mu je nevjesta zapravo MUŠKARAC: DVANAEST DANA nakon vjenčanja

Kiosk
Mladoženja otkrio da mu je nevjesta zapravo MUŠKARAC: DVANAEST DANA nakon vjenčanja

Indonezijski mladoženja otkrio je da je njegova mladenka zapravo muškarac dvanaest dana nakon njihova vjenčanja.

26-godišnji muškarac nazvan samo AK upoznao je svoju suprugu Adindu Kanzu, također 26, na Instagramu 2023. i par je bio u vezi godinu dana nakon što su se upoznali na internetu.

Tokom njihovih osobnih sastanaka, Adinda je nosila tradicionalni muslimanski nikab koji joj je pokrivao cijelo lice - što je AK ​​navodno shvatio kao znak njezine privrženosti islamu.

Par se odlučio vjenčati i odlučio se za malu ceremoniju u AK-ovom domu nakon što mu je Adinda rekla da više nema porodicu.

Ali AK je postao sumnjičav prema svojoj novoj supruzi ubrzo nakon što se vjenčao 12. aprila, jer je izbjegavala intimnost govoreći mu da ima mjesečnicu ili da se osjeća loše, piše South China Morning Post.

AK je rekao da je Adinda odbila razgovarati s njegovom porodicom i nastavila nositi svoj nikab kod kuće, pa je pronašao njezinu bivšu adresu 12 dana nakon njihovog vjenčanja - i bio je iznenađen kada je tamo pronašao njene roditelje žive i zdrave.

Adindini roditelji otkrili su da je AK-ova supruga zapravo muškarac, identificiran kao ESH, koji se počeo preodijevati 2020.

Kažu i da nisu znali da im je sin u vezi, a kamoli u braku.

Policija je izjavila da se Adinda ponašala kao žena i da je imala ženski glas te dodali: 'Ako pogledate njihove fotografije s vjenčanja, Adinda izgleda baš kao prava žena.

'Također ima nježan glas i ton, tako da uopće nije bilo sumnje da je žensko.'

ESH je sada uhapsila policija, a suočen je s optužbama za prevaru zbog kojih bi mogao iza rešetaka biti do četiri godine.

Policija je sugerir+sala da je ESH uživala pretvarati se da je žena dok je izlazila s muškarcima. Također je otkriveno da je navodni prevarant već izlazio sa ženama.

Istraga je u toku.

(Daily Mail, prevod Novi.ba)

Ne propustite