PAVEL GLOBA TVRDI DA ĆE NJIMA KRAJ MAJA BITI KATASTROFA: Veoma je IZRIČIT kod 1 ZNAKA - pazite se

Kiosk
PAVEL GLOBA TVRDI DA ĆE NJIMA KRAJ MAJA BITI KATASTROFA: Veoma je IZRIČIT kod 1 ZNAKA - pazite se

Poznati ruski astrolog Pavel Globa donosi svoju prognozu za horoskopske znakove u drugoj polovini maja 2024. godine, otkrivajući šta mogu da očekuju u periodu koji je tu. Bikovi: Izazovi u karijeri i životnim odlukama

Kraj maja donosi velike nevolje Bikovima, sa mogućim problemima u karijeri. Neki od njih će se naći pred teškim odlukama, prinuđeni da biraju između poslovnog i ličnog života.

Ovnovi: Potreba za pažnjom i balansom

Ovnovima se savjetuje da posvete više pažnje partneru i njegovanju odnosa, kako bi izbegli fatalne sukobe koji im prijete.

Blizanci: Nova romantična poznanstva

Blizanci mogu da očekuju nova poznanstva, uglavnom romantične prirode, s nagovještajem prave ljubavi. Oni koji su već u vezi, biće korisno da porade na vještini izbjegavanja sukoba.

Poznati ruski astrolog Pavel Globa donosi svoju prognozu za horoskopske znakove u maju 2024. godine

Rakovi: Otvorene nove mogućnosti

Rakovi imaju dobar mjesec sa otvaranjem novih mogućnosti kako na profesionalnom, tako i na ljubavnom planu, piše "Magazin Novosti".

Lavovi: Aktivan i naporan mjesec

Lavovi imaju aktivan mjesec, zahtijevajući stalnu pažnju i naporni rad kako bi ostali na vrhu i postigli željene uspjehe.

Djevice: Ravnoteža između privatnog i poslovnog života

Radoholičarski nastrojene Device održavaju ravnotežu između privatnog i poslovnog života, ne zanemarujući sopstvene interese niti vršeći pritisak na partnera.

Vage: Rad na komunikaciji i taktu

Vage se upozoravaju na moguće svađe u porodici i sa partnerom, te im se savjetuje da rade na sebi kada je riječ o komunikaciji i taktu kako bi uspostavili normalnu interakciju.

Škorpije: Oprez i ispunjavanje obećanja

Škorpije bi trebalo da budu oprezne i da ne daju obećanja koja ne mogu da ispune, kako bi izbjegli neprijatne situacije.

Strijelčevi: Susreti sa prošlošću

Astrolog je za Strijelčeve predvidio susrete sa prošlošću, dok Jarčevima obećava nova, poznanstva.

Ne propustite