Dok je oplakivala mrtvog vjerenika realnost je udarila u glavu: Javila joj se njegova ljubavnica

Kiosk
Dok je oplakivala mrtvog vjerenika realnost je udarila u glavu: Javila joj se njegova  ljubavnica

Ovoj amerikanki je vjerenik umro na dan vjenčanja, a bivši dečko poginio na njen rođendan, ali ono što je saznala poslije svega ju je uništilo

Kejtlin Palmieri 35-godišnja Njujorčanka dočekala je ono što bi trebao d bude njen najsrećniji dan, dan svog vjenčanja pralizovana od tuge. Naime, njen vjerenik je doživio smrtonosni srčani udar u 33. godini, samo nekoliko sati prije same ceremonije vjenčanja.

Nakon prvobitnog šoka, pala je u očaj, ali lošim vijestima tu nije bio kraj. Saznanje da je njen voljeni Erik vodio dvostruki život je slomilo na komade. Nesretna djevojka otkrila je da ju je njen pokojni izabranik varao svo vrijeme tokom njihove vjeridbe.

Ovo otkriće je stiglo sasvim slučajno i nenadano kada je 20. novembra 2023., na dan kada bi pokojnik proslavio svoj 37. rođendan, saznala je da je imao ljubavnicu na američkoj Zapadnoj obali i to više od godinu dana prije smrti.

Erikova izdaja postala je očigledna kad je na Instagramu pronašla neobičnu poruku posvećenu njenom preminulom vjereniku. Nije mnogo razmišljala o slučajnosti, barem ne u početku. Prvo se nije zabrinula što se ona i ta druga žena prisjećaju dva različita mrtva muškarca po imenu Erik, koji su slučajno imali isti rođendan.

Ipak nešto joj nije dalo mira pa ju je nazvala i bila je iznenađena istinom.

Tada je ljubavnica pokazala tužnoj djevojci poruke koje su njih dvoje razmjenjivali. Veza je počela 7 mjeseci prije nego je što je Erik zaprosio Kejtlin.

"Posljednje su bile odvratne, se*sualne poruke i to joj je poslao 7 dana prije našeg vjenčanja", izjavila je.

"Osjećala sam se kao da sam emocionalno zarobljena i nisam mogla nigde da pobegnem. Bila sam frustrirana i ljuta na njega, a on je otišao", rekla je razočarana Kejtlin.

"Očajnički sam željela da mi neko kaže da to nije istina, ali u srcu sam znala da jest. I htjela sam da puknem od bijesa", prisjetila se.

Palmieri je počela da se viđa s Erikom nakon što je njen bivši dečko Majk 2015. godine doživeo tragičnu smrt.

Sve do tog trenutka Palmieri je vjerovala da je Erik poslat s neba da joj bude druga prilika za ljubav. Naime, njen dečko Majk 2015. godine poginuo je na neobičan način - okliznuo se tokom proslave njenog 30. rođendana, doživio tešku povredu glave i pao u nesvijest. Umro je šest dana kasnije.

Kejtlin je na početku veze s Erikom ispričala svoju tužnu priču i on joj je bio 'rame za plakanje'.

Ali, na kraju je završila duboko razočarana.

"Plakala sam prvih nekoliko dana nakon što sam saznala za njegovo patološko, narcisoidno ponašanje", izjavila je.

Nakon Erikove smrti, bila je prisiljena da napusti njihov zajednički stan i preselila se kuću na Long Ajlendu. Tamo su joj podršku dali njeni roditelji, kako bi se lakše nosila s velikom depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajem koji je proživela.

Stil / Blic žena

Ne propustite