PUN MJESEC stiže u četvrtak, a za OVA 2 ZNAKA donosi NAJBOLJI PERIOD U CIJELOJ GODINI

Kiosk
PUN MJESEC stiže u četvrtak, a za OVA 2 ZNAKA donosi NAJBOLJI PERIOD U CIJELOJ GODINI

Pun Mjesec će ovog maja zasijati 23. maja i to u znaku slobodnog i vatrenog Strijelca, a donosi puno avantura, osećaja i unutrašnjeg bujanja, te podstiče sve da prošire svoje vidike i traže sunce poslije kiše.

Ovo će biti odličan period bez obzira na mjesec u kom ste rođeni, ali će za dva znaka ovo biti najvažniji lunarni trenutak u godini, piše Blic Žena.

Horoskop će za vrijeme ovog punog Mjeseca posebno biti povoljan za dva znaka Zodijaka - Bika i Strijelca!

Pun Mjesec ovog maja dolazi u trenutku kadab Sunce ulazi u znak Blizanaca, a poklapa se se još jednim kosmičkim događajem - godišnjom konjukcijom Jupitera i Venere. Ove dvije planete se smatraju blagotvornim jer imaju tendenciju da donose pozitivnost i blagoslov svemu što dotaknu.

Očekuju nas velike i važne prilike na polju romantike, finansija i kreativnosti, pa svi ztreba da se raduju ovom periodu, ali, kao što smo već rekli, Strijelcu i Biku stiže skoro pa magična energija.

BIK

Ovaj pun Mjesec izvlači iz vas skrivene želje na površinu i pomaže vam da otkrijete dijelove sebe koje ste se ranije plašili da pokažete svijetu. Ali, ono zbog čega je ovo posebno moćno vrijeme za Bika jeste što je u opoziciji sa Jupiterom i Venerom, koje će se poravnati u posljednjem stepenu vašeg horoskopskog znaka, donoseći maksimalno pozitivnu energiju i ogroman broj povoljnih okolnosti i prilika.

Juiter će svoj višegodišnji boravak u Biku okončati samo dva dana posle punog Mjeseca, i neće se tu vratiti narednih 12 godina, pa su ovi dana vaša šansa da igrate na sve ili ništa i pokušate da ostvarite neki dugoodišnji san ili važan cilj. Svakako vas očekuje obilje novih mogućnosti, novca i poneki flert i romansa.

STRIJELAC

Pun Mjesec 23. maja stiže upravo u vašem znaku, Strijelčevi, tako da ćete po prirodi stvari osjetiti njegov uticaj više od ostalih znakova Zodijaka. Ovo je jedan od najboljih trenutaka u godini da se udubite u svoje ciljeve i da prigrlite nove avanture, te da budete spontani i iskoristite sve dobre prilike koje se ukažu. Mjesec podržava i transformaciona planeta Pluton koja vam daje jasan smjer i fokus na ono što stvarno želite.

Pored toga, vaša vladajuća planeta Jupiter je sada blisko povezana sa romantičnom Venerom u sektoru produktivnosti, donoseći vam mnogo sreće u svemu, od poslovnih odnosa do novca. Iskoristite ovaj talas kosmičke magije da privučete nove profesionalne mogućnosti ili da povučete važne korake u ostvarivanju svojih ličnih ciljeva. Univerzum vas gura da uspijete!

(Blic Žena)

Ne propustite