Kada se Kate Middleton vraća kraljevskim dužnostima? Oglasila se Kensingtonska palača

Kiosk
Kada se Kate Middleton vraća kraljevskim dužnostima? Oglasila se Kensingtonska palača

Princeza od Walesa Kate Middleton udaljila se od javnih dužnosti kako bi se posvetila liječenju od raka, a koliko dugo neće obavljati javne dužnosti nije bilo poznato sve do sada kada se oglasila Kensingtonska palača.

Princeza od Walesa je nedavno proslavila važnu prekretnicu u svom projektu "Early Years" unatoč odsutnosti iz javnosti, a glasnogovornik palače se oglasio kako bi otklonio sumnje u njezin povratak kraljevskim dužnostima, prenosi Radio Sarajevo.

"Ne bi se trebalo izvještavati o tome da se Kate vraća na posao. Svi znate da je taj projekt prioritet za princezu i stoga je bila prisutna tokom razvoja rada radne grupe."

Unatoč tome što je djelomično uključena u neke projekte, Kate Middleton se još neće vratiti kraljevskim angažmanima, piše The International News.

''Bili smo dosta jasni kada smo rekli da joj trebaju prostor i privatnost da se oporavi. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo doktora.''

Podsjetimo, buduća engleska kraljica trenutno je daleko od očiju javnosti zbog liječenja od nepoznatog oblika raka, što je izjavila u martu ove godine.

Ne propustite