PRATIĆE IH SREĆA NA SVAKOM KORAKU: Do kraja maja, 3 znaka horoskopa ostvariće najluđe snove

Kiosk
PRATIĆE IH SREĆA NA SVAKOM KORAKU: Do kraja maja, 3 znaka horoskopa ostvariće najluđe snove

Nalazimo se u drugoj polovini najljepšeg proljećnog mjeseca, a veći deo maja prolazi u znaku Bika i pod pokroviteljstvom Venere. Ovakva konstelacija planeta generalno obezbjeđuje mirnu i harmoničnu atmosferu, a pozitivna kosmička energija najviše će prijati predstavnicima tri horoskopska znaka.

Bik

Bikovi, bez problema se možete smatrati pobednicima kosmičke lutrije ovog mjeseca, pošto će praktično sve ići u vašu korist. Rođeni u ovom zemljnom znaku poznati su po istrajnosti, ali i ljubavi prema udobnosti i luksuzu. Štitiće vas Jupiter, planeta koja se smatra najvećim kosmičkim dobrotvorom. Možete da računate na značajan napredak – kako u karijeri, tako i u privatnom životu. Nemojte se plašiti da napravite prvi korak.

Lav

Bićete prepuni nevjerovatne energije do kraja mjeseca. Za to će biti glavni “krivac” vaš nebeski vladar, Sunce, a njegov naboj podariće vam harizmu i samopouzdanje, piše „Luftika“. Poseban uspjeh možete očekivati u poslovnoj sferi. Sa zadovoljstvom će vas pozivati da učestvujete u ambicioznim projektima, koji će donijeti profit. Vašu hrabrost će nagraditi anđeli čuvari, a Saturn u harmoničnom položaju stabilizovaće situaciju. Hrabro i uzdignute glave koračajte naprijed, jer će vam planete obezbijediti održivi razvoj u svim oblastima života.

Jarac

Ostatak mjeseca je pravo vrijeme da ostvarite planove, koji su se ranije činili neralnim. Zahvaljujući uticaju Urana i Jupitera, sreća i uspjeh biće na vašoj strani. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na mogućnosti i znakove koje vam sudbina šalje. Ovo se posebno odnosi na ljubavne veze – sada vam se ukazuju fenomenalne šanse da ostvarite svoje najluđe snove. Zvijezde će biti na vašoj strani, ali kako biste uspjeli, neohodno je da budete otvorenog uma.

Ne propustite