3 ZNAKA ĆE SE 21. MAJA POMIRITI SA BIVŠIM: Evo za koga je danas BITAN DAN

Kiosk
3 ZNAKA ĆE SE 21. MAJA POMIRITI SA BIVŠIM: Evo za koga je danas BITAN DAN

Ono što ćemo naučiti 21. maja, jeste da ništa nije vrijedno toga da se toliko opterećujemo. Tri horoskopska znaka mogu osjetiti da je njihov partner prešao granicu.

Bik

Dobićete poruku, a na vama je da li ćete da je prihvatite ili da je zaobiđete. Naravno, ovo ne možete učiniti. Znate šta treba da uradite i kako to da uradite. Ovo se tiče vašeg ljubavnogživota. Očekivali ste čuda od svog partnera i otkrili da vaš partner nije čudotvorac.

Dakle, tokom Mjeseca nasuprot Merkuru, pomirićete se sa realnošću vaše veze. Nije tako loše kada se oslobodite svojih velikih očekivanja. Držali ste partnera prema nedostižnom standardu, a sve što vam je to donijelo je razočaranje.

Blizanci

Jedna stvar koja će biti očigledna u vašem životu: očekivanja se mogu završiti katastrofom. Oduvijek ste imali veoma visoke standarde i zbog toga ste otkrili da je to postalo nešto slično postavljanju prepreka preko kojih vaš romantični partner može da preskoči.

Ovo nije fer ni prema partneru ni prema vama. Potrebno je da mu pružite prostora i vidjećete koliko će stvari krenuti da idu u vašu korist.

Jarac

Shvatićete da osoba sa kojom ste bili nije onakva kakva želite da bude i da je to u redu. Pokušali ste da je ukalupite da postane neko ko nije. Konačno ste počeli da shvatate da niste vi ti koji mogu nekog da promjene, već da to osoba mora da uradi sama ako to želi. Tokom tranzita Mjeseca nasuprot Merkura, treba da prihvatite partnera takvog kakav jeste ako želite da uspijete, piše sajt YourTango.

Ne propustite