Astrolozi tvrde: Ljudima rođenim na ove datume stiže "sudbinska sreća"

Kiosk
Astrolozi tvrde: Ljudima rođenim na ove datume stiže "sudbinska sreća"

Jupiter, planet blagostanja, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, 26. maja nakon razdoblja od 12 godina ulazi u novi znak Zodijaka – Blizance i tu će ostati nešto više od godinu dana, tj. do 9. juna 2025. godine, navode astrolozi.

Ovo će razdoblje djelomično biti izrazito prosperitetno, posebno u sljedećih mjesec dana, nakon čega će se pokazati da i neće biti tako pozitivno kako se na prvi pogled činilo.

Naime, Jupiter u Blizancima donosi pomalo zbunjujući horoskop, u jednom razdoblju donijet će vam velike prilike, mogućnost da pomaknete granice u nekom području svog života, ostvarite ono čemu već dugo težite ili dosegnete nov nivo u nečemu, a u drugom razdoblju donosi intenzivnu napetost, borbu za novi životni standard i borbu za iskorištavanje prilika koje su vam dane.

Jupiter će biti ovako olujan jer će veći dio svog boravka u Blizancima biti u kvadratu sa Saturnom, što će od avgusta 2024. donijeti ozbiljne prepreke u realizaciji nekih planova i veliku potrošnju energije i životne snage. Astrolozi kažu i kako je moguće da ćete se morati boriti za neko poboljšanje koje vam je stiglo u povoljnom periodu djelovanja Jupitera.

 Najveći utjecaj ima na osobe rođene u ovim razdobljima
Prethodni put Jupiter je bio u Blizancima u razdoblju od 22. jula 1988. do 30. jula 1989, potom od kraja juna 2000. do 12. jula 2001. i na kraju od 12. juna 2012. do 25. juna 2013. godine.

Važno je obratiti pažnju na ova razdoblja, jer svi oni koji su rođeni u tim razdobljima, kao i oni koji 2024. godine navrše 12, 24, 36, 48, 60, 72 i 84 godine, najviše mogu osjetiti promjene u svojim životima i utjecaj ovog tranzita.

Svi oni ulaze u vrlo specifično razdoblje koje im daje priliku za postavljanje novih ciljeva u karijeri i profesionalnoj sferi te za uspon na društvenoj ljestvici. Ako vam karijera nije prioritet, možete preispitati svoje sklonosti, promijeniti gradaciju životnih vrijednosti ili ključnih pogleda na svijet. Vaša životna filozofija doživjet će promjene koje će utjecati na vas u sljedećih 12 godina – zato je ovo razdoblje toliko važno. Ovo je vaša prilika da stvorite čvrste temelje za budući uspjeh i ne smijete je propustiti, poručuju astrolozi.

Također, osobama rođenim u ovim razdobljima u sljedećoj godini mogu se dogoditi sljedeće stvari:

  • sklapanje braka
  • dolazak prinove
  • dolazak unuka
  • početak novog koraka u obrazovanju
  • početak novog projekta
  • kupovina nove nekretnine ili selidba
  • promjena posla ili pronalazak prvog posla
  • značajan materijalni napredak, toliko da će to utjecati
  • na njihov autoritet i status u društvu.

Ne propustite