DRŽITE SE - stiže nam pun Mjesec u Strijelcu i donosi DRAMU, DRAMU, DRAMU za ova 2 znaka

Kiosk
DRŽITE SE - stiže nam pun Mjesec u Strijelcu i donosi DRAMU, DRAMU, DRAMU za ova 2 znaka

Kada Mjesec prolazi kroz Strijelca, ljudi rođeni u znaku Strijelca prilično se dobro osjećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku - Blizanci - moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Pod punim Mjesecom u Strijelcu, tamo gdje smo ranije mogli da vidimo zatvorena vrata ili blokade na putevima, ovaj pun Mjesec sija svjetlošću, omogućavajući nam da vidimo novi put naprijed.

Da bismo iskoristili energiju ovog punog mjeseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više fokusiramo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo da slavimo tamo gdje smo danas i da se osećamo u miru sa svojom trenutnom situacijom, to ćemo više koristi osjetiti od ovog punog Mjeseca.

Iskoristite ovaj pun Mjesec kao svoj podsjetnik da tražite radost, da slavite sve ono zbog čega se osjećate dobro i da unesete malo avanture i igre u svoj život. Pronađite načine da se razveselite i unesete malo zabave u svoj život.

Isprobavanje novih stvari, druženje sa prijateljima zbog kojih se osjećate dobro, bavljenje nečim što rasplamsava vaše strasti i samo podsećanje da život nije samo težak su neki od sjajnih načina da se uskladite sa ovom energijom.

Neptun je aktivan
Neptun, planeta snova, aktivna je pod ovim punim Mjesecom, pružajući nam talas podrške kada je u pitanju ostvarenje sopstvenih snova. Usudite se da sanjate velike snove; usudite se da dosegnete više i neka vas vodi svetlost punog Mjeseca. Neptun je takođe veoma kreativna planeta, pa će kreativni projekti biti posebno podržani. Takođe možemo osjetiti nalet kreativne energije, što nam omogućava da razmišljamo i osjećamo drugačije o svetu oko nas.

Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način univerzuma da nas podsjeti da vjerujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, tako da ako postoji nešto čemu morate zatvoriti vrata ili se posebno osloboditi svog života, poslušajte svoju intuiciju.

Neptun će nas voditi da nešto privedemo kraju, a pozitivne energije punog Mjeseca biće garancija da će se otvoriti nova vrata.

Ukoliko želite da upijete obilnu vibraciju ovog punog Mjeseca, takođe morate da se fokusirate na razmišljanje o izobilju, a najbrži način da to uradite je kroz zahvalnost. To što ste zahvalni za sve što imate omogućava vam da podignete svoju vibraciju i sagledate stvari iz pozitivnijeg načina razmišljanja.

(Atma)

Ne propustite