Stručnjaci za interijer: Ove 3 stvari izbacite iz svog doma da ne bi izgledao jeftino

Sve za dom
Stručnjaci za interijer: Ove 3 stvari izbacite iz svog doma da ne bi izgledao jeftino

Svako ima drugačije mišljenje kad je riječ o dizajnu interijera. Ipak, jedan je stručnjak otkrio tri stvari koje biste trebali ukloniti iz svog doma ako želite vrhunski izgled, prenosi N1.

Dizajneri su napomenuli da često manji predmeti mogu ostaviti pogrešan dojam. Također, dodali su ako u domu imate komade s motivacijskim citatima da upravo ti citati mogu učiniti da vaš dom izgleda zastarjelo, ali i jeftino.

Umjesto njih, objesite nekoliko slika, fotografija i umjetnina kako biste osvijetlili svoj prostor.

“Odaberite umjetnost koja govori o vašem osobnom stilu i nadopunjuje paletu boja i dekor vašeg doma”, kaže stručnjak za interijer Daniel Ufland.

Za one koji se ne mogu odreći motivacijskih citata, Daniel kaže da ih koriste ‘umjereno’ i osiguraju da funkcioniraju s ostatkom doma.

Nedostatak kohezije
Također, neusklađeni stilovi, proturječne sheme boja i slučajni izbori dekora često mogu učiniti vaš dom nepovezanim. Još gore, može izgledati jeftino – bez obzira koliko novca potrošili.

Umjesto da renovirate ispočetka, stručnjak za interijere savjetuje da će dom izgledati skladnije sa sličnim stilovima i paletom boja.

“Odaberite temu ili estetiku koja odražava vaš osobni ukus i držite je se pri odabiru namještaja, dekora i boja”, kaže Daniel.

Previše umjetnih biljaka
Ako imate previše umjetnih biljaka, vaš prostor može izgledati neukusno – prema stručnjaku za interijere.

Umjesto da ih sve uklonite, Daniel kaže da u svoj dom uključite prirodne biljke o kojima se lako brinuti, piše The Sun.

Ne propustite