Njima će se nenadano finansije popraviti: Za OVA 3 ZNAKA do kraja proljeća stiže POPLAVA NOVCA

Kiosk
Njima će se nenadano finansije popraviti: Za OVA 3 ZNAKA do kraja proljeća stiže POPLAVA NOVCA

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, kako u samoj Rusiji, tako i van nje, Pavel Globa nedavno je otkrio koja to tri znaka Zodijaka mogu da se raduju nadolazećim danima. Oni će, naime, do kraja proljeća 2024. privući mnogo sreće, posebno u finansijskoj sferi.

Dobar horoskop smiješi se Lavovima, Vagama i Ribama, tvrdi Globa. Ovaj astrolog ističe da će od sada pa sve do kraja proljeća ova tri znaka imati puno sreće na svim poljima, ali da će novčani boljitak biti najizraženiji.

Ukoliko budu postupili mudro i iskoristili date prilike, moguće je da će im akcije preduzete u ovom periodu doneti uspjeh u čitavoj godini.

Lav

Proljeće 2024. godine za Lava donosi velike Lav šanse da dobije neki neočekivani, nenadani dobitak! Probajte da igrate lutrije ili nagradne igre, zvijezde su vam naklonjene! Sreća će sredinom maja, tačnije u periodu oko 10. maja, posebno biti na vašoj strani i otvoren vam je put za neki veliki dobitak ili nagradu. Da biste održali finansijske tokove, Lavovima se savjetuje da budu velikodušni i da ne štede na poklonima za voljene osobe.

Vaga

Vage će od 7. maja 2024. godine biti pod uticajem planete Merkur, što će blagotvorno uticati na njihovu finansijsku situaciju. Možete računati na veliki bonus ili učešće u profitabilnim prijektima koji će vam donijeti stabilan prihod u budućnosti. Da biste dodatno ojačali i poboljšali svoje finansije i energetski očistili to polje, treba što pre da počnete da se rješavate potencijalnih dugova!

Ribe

Ribe mogu vrlo brzo da očekuju na neočekivan priliv novca, uključujući vraćanje neke stare pozajmice ili čak dobijanje nasljedstva od nekog daljeg rođaka. Cijelo proljeće vrti se oko dobijanja nenadanih prilika koje će unaprijediti vaše finansije, a važno je da poradite na svim dobrom osjećaju. Zvijezde vam svjetuju da se pomirite sa starim prijateljima ili da im posvetite više vremena, piše Žena Blic.

Ne propustite