Ovo je najopasniji horoskopski znak: NEMOJTE IM OKRETATI LEĐA

Praktična žena
Ovo je najopasniji horoskopski znak: NEMOJTE IM OKRETATI LEĐA

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

S pripadnicima ovog znaka čak i u ljubavi bit će problema. Naime, traže razloge za svađu i tamo gdje je sve mirno. Imaju iskustva s agresijom, pa mogu počinjati svađu bez veze. Čak i kad djeluju miroljubivo, treba pažljivo s njima. Naljutit će ih ako ih netko podcijeni, vrlo su temperamentni.

Kad saznaju što je nečija najslabija točka, upravo će tu i napasti. Nije im teško 'napasti' njima bliske ljude - znaju da će ih tako najviše povrijediti. Imaju iskustva u planiranju osvete, toliko da zaborave radi čega su se uopće i naljutili.

Najbolje je nikako im se ne zamjerati.

Pripadnici ovog znaka vrlo su ljutiti i radi ljubomore, stoga su u ljubavi problematični.

Oni vole tražiti razlog za svađu i tamo gdje ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulzivnim scenama pred drugima. Pravi su majstori u pasivnoj agresiji. Čak i na poslu, kolegama će reći što uistinu misli o njima.

Čak i kad se sredite i idete van s njime, možda će vas dočekati ležerno odjeven, dajući do znanja da njegova mora biti zadnja - nema problema, on smatra da se nervirate bez veze.

U pitanju je osoba rođena u horoskopskom znaku – Ovan, piše atma.hr.

Ne propustite