Mlad Mjesec u Biku 8. maja za OVA 2 ZNAKA donosi HAOS NESLUĆENIH RAZMJERA

Kiosk
Mlad Mjesec u Biku 8. maja za OVA 2 ZNAKA donosi HAOS NESLUĆENIH RAZMJERA

Mlad Mjesec stiže 8. maja u znaku Bika, a astrolozi kažu da je ovaj "karmički" i da dolazi uslijed vrlo burnog i intezivnog astrološkog perioda. Naime, 21. aprila Jupiter u Biku se prvi put posle 14 godina pridružio Uranu u Biku, a kada se Jupiter i Uran sudare, često dolazi do neočekivanih i nepredivdivih obrta sudbine.

Ovaj mlad Mjesec djelovaće povoljno na Ribe, Rakove, Djevice i Jarčeve, donoseći im inspiraciju, prijatne novine u životu i dobre okolnosti. Ipak, za dva znaka mlad Mjesec neće biti tako prijatan; upravo suprotno - žestoko će ih prodrmati i naterati da budu oprezni, iako ovo ne podrazumijeva samo loše promjene. To su Bikovi i Škorpije!

BIK

Sve Bikove čeka buran period, ali posebno one koji su rođeni 7, 8 i 9. maja. Ovaj period je podsetnik da morate sebe staviti na prvo mjesto, pa je vreme da razmislite šta vas čini srećnim i da poradite tome.

Moguće je da ćete dobiti iznenadnu želju da odbacite svoju dosadašnju rutinu i počnete da se bavite novim stvarima koje vas mame i čine da se osjećate bolje u svojoj koži. Ovo možda znači čak i želju ili plan za preseljenjem ili promjenom posla. Ovaj mlad Mjesec vam donosi kratak trenutak prkosa, ali ujedno ima potencijal da vas usmjeri ka novom pravcu do kraja godine!

ŠKORPIJA

Nažalost, spremni ili ne u vašim odnosima će se pojaviti ozbiljni problemi. To ne moraju nužno da budu ljubavne veze, već prijateljstva ili rodbinski odnosi, ali postoje velike šanse da vas čekaju ogromne promjene na tom polju.

S druge strane, ako ste sami, sličajni sustret bi mogao da se pretvori u nešto veliko i važno za vas!

(Blic Žena)

Ne propustite