SUTRA JE DAN MLADOG MJESECA: Ovako uništite sve što vas koči i krenite u novi život!

Kiosk
SUTRA JE DAN MLADOG MJESECA: Ovako uništite sve što vas koči i krenite u novi život!

Nakon transformativnih valova sezone pomrčina, mlad Mjesec u znaku Bika 8. maja ukorjenjuje nas u mjesto stabilnosti. Možda ćemo osjetiti veću važnost da usporimo, uzemljimo energiju i nađemo vremena za tišinu.

Mnogo toga se možda promijenilo i mnogo toga je u toku, ali dobrodošle energije mladog Mjeseca vode nas da se odmorimo, napunimo energijom i pronađemo svoje središte.

Mladi Mjesec u Biku i planet neočekivanog

Uran, planet iznenađenja, buđenja i naglih promjena, vrlo je aktivan pod mladim Mjesecom u znaku Bika. Njegova energija može stvoriti neki preokret koji može biti težak za navigaciju ili koji može stvoriti osjećaj nestabilnosti.

Ako se pod mladim Mjesecom u znaku Bika pojavi nešto neočekivano, provjerite možete li prigrliti tok i dopustiti da vas vodi, umjesto da pokušavate kontrolirati.

Provjerite možete li se vratiti sebi i usredotočiti se na ono što vam je potrebno da biste se osjećali ‘nahranjeno’.

Mladi Mjesec u Biku i planet obilja

Jupiter, planet ekspanzije i obilja također će lebdjeti blizu ovog mladog Mjeseca, aktivirajući energije konjunkcije Jupiter-Uran koju smo imali prije nekoliko tjedana.

Spajanje Jupitera i Urana naš je signal da je vrijeme da odbacimo stare načine i prihvatimo nešto novo. Vrijeme je da pogledamo u budućnost i počnemo mijenjati neke od ideala i vrijednosti koje smo držali.

Bez obzira na iznenađujuće ili neočekivane događaje koji su se za vas manifestirali aprila, mogli bi se ponovno pojaviti pod mladim Mjesecom u znaku Bika. Više informacija moglo bi isplivati ​​na površinu. Možda ćete se čak osjećati samo usmjerenijim na vašem putu.

Upotrijebite vlastitu snagu poput bika da biste se kretali putem koji je pred vama i vjerujte da Vas Bik također podržava.

(Atma.hr)

Ne propustite