KAKO UKLONITI NEUGODNI MIRIS WC ŠKOLJKE: Može vam pomoći ovaj proizvod

Praktična žena
KAKO UKLONITI NEUGODNI MIRIS WC ŠKOLJKE: Može vam pomoći ovaj proizvod

Čišćenje kupatila može oduzeti dosta vremena zbog čega mnogima nije među omiljenim kućanskim poslovima.

Za one koji se bore protiv konstantnog neugodnog mirisa WC školjke, postoji proizvod koji možda već posjedujete, a može pomoći pri ovom zadatku.

Riječ je o običnoj pjeni za brijanje, a ovaj trik za čišćenje školjke i uklanjanje upornog neugodnog mirisa urina podijeljen je na Facebooku.

Kako je urin otporan, ako ne koristite prave proizvode, nećete dobiti željene rezultate. Iako je poznato da izbjeljivač eliminira klice, nije najbolja stvar za uklanjanje mirisa iz kupatila.

Umjesto toga, na grupi Mrs Hinch Cleaning Tips su predložili proizvod koji “100 posto radi”, piše hayat.

Jeftina pjena za brijanje, a ne gel koji se pretvara u pjenu. Poprskajte je okolo i ostavite 20 do 30 minuta, a zatim obrišite”, “Pjena za brijanje, poprskajte, namažite i ostavite da djeluje nekoliko sati prije nego što isperete – pisali su ističući da je ovo jedini proizvod koji je uspio ukloniti konstantni neugodni miris.

Ako želite vaše kupatilo održati svježim na duže vrijeme, stručnjakinja za čišćenje Donna Mendoza otkrila je genijalan savjet koji će održavati svjež miris u vašim kupatilima sedmicama.

Metoda, koja je prvobitno podijeljena na TikToku, uključuje korištenje kapsula za pranje veša umjesto skupih proizvoda za čišćenje kupatila. Prvo je kapsulu stavila u toplu vodu prije nego je promiješala kako bi se dobro sjedinilo. Nakon što se kapsula potpuno otopila, ulila je smjesu u držač četke za toalet. Ostatak smjese se zatim može sipati u WC školjku. Donna tvrdi da ovaj trik omogućava da vaše kupatilo miriše svježe sedmicama.

Ne propustite