TEST: Odaberite JEDNU ŽIVOTINJU i saznajte kakav ste partner u vezi

Kiosk
TEST: Odaberite JEDNU ŽIVOTINJU i saznajte kakav ste partner u vezi

Opustite se, razmislite o svom partneru i vašoj vezi. Zamislite jedan trenutak, a zatim izaberite jednu od četiri ponuđene ilustracije i otkrijte novu dimenziju svojih emocionalnih darova i potreba, piše Sensa.rs.

ZEC

Težite ličnom razvoju i štitite partnera i vezu koje gradite. Znate da reagujete smireno, ali i da unesete svježinu kada je to potrebno. Ako ste trenutno u stagnaciji ili se osjećate izgubljeno u partnerskim odnosima, zapamtite da sve dolazi od vas. Pronađite za sebe one strasti koje pokazuju koliko ste posebni i šta imate da ponudite. A imate mnogo toga da ponudite. Vi ste osoba na koju se može osloniti, koja svojim riječima i djelima može da izliječi, da pomogne i da podrži druge. Ali ne smijete zanemariti sebe. Snažni ste, ali je važno dozvoliti vašoj ranjivoj strani da ugleda svjetlost dana. Dozvolite sebi da primate, a ne isključivo dajete.

LISICA

Skloni ste da se prilagodite i brzo prepoznate potrebe svog partnera. Vi vješto iznosite svoje potrebe, čak i neverbalno. Svjesni ste svoje ženstvenosti i nježni ste u vezama u koje ulazite. Ne u kontekstu nemogućnosti da njima dominirate, već radije u skladu sa svojim osjećanjima i emocionalnim stanjima sa svojim partnerom. Saosjećajni ste i posedujete veštinu da održavate i njegujete odnose, dajući im prostor za rast i izgradnju kroz njih. Ako sebe trenutno ne vidite u ovom opisu, dobar saveznik za vas u poboljšanju ličnog otvaranja prema partneru je koral, koji uklanja energetske blokade u tijelu. Entuzijazma vam ne nedostaje, ali morate mu ponekad dozvoliti da vas obuzme.

SRNA

U vama leži snaga i nezavisnost. Vi ste plemeniti i izdržljivi i imate izuzetan potencijal da ostvarite samopouzdanje koje bi trebalo nonšalantno da teče iz vas. Znate da pravite kompromise jer ponekad osjećate da većina odgovornosti u odnosima pada na vaša leđa. Nosite se sa tim stoički, ali nemojte sumnjati u važnost vaše lične slobode. Prostor, postupci koji su samo vaši, ključni su ne samo za lični razvoj, već i za napredak u odnosima u koje ulazite. Imate priliku da budete svoja, jaka, samouvjerena osoba i da je nikada ne potčinjavate. Tu ste za druge, ali dozvolite sebi veze u kojima možete postići slobodu i veličinu bez ograničenja.

JAZAVAC

Pred vama je period u kome ćete imati priliku da budete u izuzetnoj povezanosti i ravnoteži između dva svijeta: duhovnog i fizičkog. U stanju ste da budete nježni prema sebi i da osetite sve što vam nedostaje ili biste želeli da istražite. Ako ste do sada bili zatvoreni ili niste dobili ono što vam je potrebno u ljubavi, vrijeme je da to shvatite u sebi i počnete da pokazujete drugima. Vaša ljubav je duboka i obavezujuća, ponekad previše intenzivna. Ona brine i saosjeća, ali zbog toga pati. Ako još uvijek niste našli partnera, slijedite svoju intuiciju i prepustite se znacima koje vam ona šalje. Znate da volite i to radite iskreno. Čuvajte se naivnosti koja vam može zamagliti vid.

Ne propustite