Ova 2 znaka očekuje SREĆA I USPJEH od MAJA pa do kraja AUGUSTA: OVO ĆE BITI NJIHOVO NAJBOLJE LJETO

Kiosk
Ova 2 znaka očekuje SREĆA I USPJEH od MAJA pa do kraja AUGUSTA: OVO ĆE BITI NJIHOVO NAJBOLJE LJETO

U drugom dijelu proljeća i tokom ljetnjih mjeseci, dva zodijačka znaka biće na dobitku, svaki na svoj način, prema proročanstvu Tamare Globe, poznate ruske astrološkinje.

U maju, astrološki gledano, očekuje se raznovrsnost i značajni tranziti koji će uticati na svakoga, ali za ova dva znaka horoskopa to će biti samo početak dugotrajnog perioda prosperiteta.

Vage

Prvo, Vage će biti u centru pažnje od početka maja do kraja ljeta. Ovaj period obećava izvanrednu sreću u svim aspektima života za pripadnike ovog znaka. Od karijere do odnosa, od finansija do obrazovanja, Vage mogu da se nadaju da će sve ići glatko. Finansijski napredak je na pomolu, što otvara vrata za investicije i pokretanje sopstvenog posla.

Djevice

S druge strane, Djevicama će biti darovana ljubav i emotivna harmonija. Porodični život će biti ispunjen ljubavlju i skladom, a oni koji traže ljubavnu sreću mogu naći svoju srodnu dušu. Pored toga, uspjeh ih očekuje i na profesionalnom planu, gdje će privlačiti pažnju uticajnih osoba svojim radom, što im može donijeti napredak u karijeri, piše espreso.rs.

Ne propustite