Ako primijetite ovu neobičnu promjenu kod partnera, moguće je da vas vara

Kiosk
Ako primijetite ovu neobičnu promjenu kod partnera, moguće je da vas vara

Niko ne voli da bude izigran, ali nažalost ponekad se i to dogodi. Brojni stručnjaci za veze često raspravljaju o znakovima na koje treba obratiti pažnju i koje su ‘crvene zastavice’

Anketa vodeće britanske web stranice za vanbračne veze IllicitEncounters.com objavila je rezultate i ispostavilo se da postoji taj jedan znak na koji treba obratiti pažnju. To bi moglo otkriti vara li vas partner ili partnerka.

Naime, ako se partner ili partnerka budi usred noći, moguće da se radi o prevari – čak je 52% ispitanika priznalo da ima problema sa spavanjem nakon što su započeli aferu.

Također, 15% priznaje da ustaje ranije od partnera, kako bi se dopisivali s osobom s kojom imaju aferu.

Dakle, to su ključni znakovi na koje treba obratiti pažnju.

Takođe, istraživanje je otkrilo da 28% nije imalo problema sa spavanjem ili su zapravo duže odrijemali, naročito ako ih niko ne bi uznemiravao.

Još jedan znak da vas partner vara je dodatno maženje i intima.

Naime, čak 57% izjavilo je da su pokazivali dodatnu privrženost svom partneru dok su imali aferu iza njihovih leđa, kako bi ih uvjerili da se ništa ne dešava.

– Svi mi imamo dnevnu rutinu koje se pridržavamo, tako da kada postoje nestalne i neobjašnjive promjene u toj rutini, obično postoji uzrok iza posledice – izjavio je Christian Grant, iz IllicitEncountersa.

– Najvažnije je da pripazite na ponašanje za koje znate da nije u skladu s karakterom. Nemojte to odbaciti kao jednokratnu ili čudnu fazu. Gdje ima dima, ima i vatre – dodao je.

Iako se varanje može dogoditi u bilo koje doba godine, podaci otkrivaju da se dosta tih situacija dešava oko Noći vještica. Muškarci koji će vjerovatno zalutati u vezi odlučiće da se odjenu kao gusari, a žene koje varaju obično nose policijsku uniformu, piše Daily Star.

Ne propustite