OVA 3 ZNAKA od 25. aprila do 15. maja IMAĆE PARA KAO BLATA i NIKAD BOLJU finansijsku situaciju

Kiosk
OVA 3 ZNAKA od 25. aprila do 15. maja IMAĆE PARA KAO BLATA i NIKAD BOLJU finansijsku situaciju

Poznati ruski astrolog Vasilisa Volodina istakla je da za tri znaka Zodijaka od 25. aprila slijede velika sreća i neočekivano materijalno blagostanje. Oni će sasvim nenadano popraviti svoje finansijske okolnosti i biće miljenici sudbine!

Dobar horoskop u periodu od 25. aprila pa sve do sredine maja očekuje Bika, Raka i Škorpiju! Smiješe vam se lijepi, ispunjeni dani i znantno bolja finansijska situacija.

BIK

Vaš trud i rad neće biti uzaludni, ne brinite! Od 25. aprila izvjestan je porast vaših finansija. Otvoriće vam se novi izvir prihoda, možda kroz unaprijeđenje ili bonus na poslu, a možda ćete pronaći i dodatni posao ili ćete uspjeti da sklopiti kratkoročni projekat ili unovčite svoj hobi. Volodina savjetuje da obratite pažnju na dugoročna ulaganja, posebno ako razmatrate kupovinu neke nekretnine ili akcija. Tokom ovog perioda važno je da otvorite četvoro oči i ne propustite priliku koja radikalno može da promeni vašu finansijsku budućnost.


RAK
Oslušnite sebe, vaša intuicija pokazaće vam pravi put za povećanje prihoda. U periodu od 25. aprila do 5. maja fokusirajte se na sve nove ponude koje ćete dobiti. Volodina ističe da je ovo period kada možete dobiti ponudu za saradnju koja će biti veoma isplativa. Takođe je moguće da ćete osvojiti veliku sumu novca ili nešto veoma vrijedno na nagradnim igrama ili da ćete dobiti neko nasljedstvo ili novčani poklon. Glavni savjet je da se ne plašite rizika, već da ga prigrlite, ali promišljeno!

ŠKORPIJA

Vaša energija i sposobnost da ostvarite zacrtane ciljeve pomoći će vam na planu finansija. Od 25. aprila pa sve do sredine maja očekuje vas niz uspješnih događaja. Možda ćete zaključiti nekoliko velikih poslova ili projekata ili ćete na poslu dobiti snažan podsticaj za napredak i razvoj. Volodina naglašava da je važno da u ovom periodu budete otvoreni za nove ideje i da se ne plašite eksperimentisanja. Svi napori dovešće vas na kraju do značajnog povećanja prihoda!

Ne propustite