ŠTA PIPNU, PRETVARAJU U ZLATO: Ova 2 znaka u maju zaštitiće univerzum i imaće neopisivu sreću

Kiosk
ŠTA PIPNU, PRETVARAJU U ZLATO: Ova 2 znaka u maju zaštitiće univerzum i imaće neopisivu sreću

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Vasilisa Volodina predviđa veoma dobar maj za dva znaka Zodijaka.

Ona tvrdi da će ova dva znaka horoskopa biti pod zaštitom Univerzuma i svog anđela čuvara, te da će izbjeći mnogo nevolja i poteškoća.

Čekaju ih i šanse za lični rast i uspjeh u različitim poduhvatima.

Horoskop u maju biće posebno dobar za Strelca i Ribe! Mogu da očekuju harmoniju u ličnom životu i stabilnosti u profesionalnoj sferi. Povoljan položaj planeta doprinijeće sprovođenju dugogodišnjih planova i pomoći će vam u realizaciji dugoročnih projekata.

Ovo je vrijeme kada je važno da ne propustite svoje šanse i da aktivno djelujete kada vam se pruže povoljno prilike.

Volodina akcentuje da će Strijelac i Ribe imati priliku i da ojačaju svoje veze sa voljenima i prijateljima. Zvijezde će vam pomoći da unaprijedite komunikacione vještine, što će vam koristiti da lako pronađete zajednički jezik sa saradnicima i poznanicima i da uspješno rješite potencijalne probleme.

Strijelac

Strijelca u maju očekuju lijepi, romantični susreti, jačanje odnosa sa partnerom ili dostizanje novog nivoa u odnosima. Postoji i šansa za zasnivanje porodice i začeće. Uz sve ovo, Strijelac će biti pun energije i optimizma, pa je ovo vrijeme kada će zacrtati ambiciozne ciljeve i samouvereno krenuti ka njima. Postoji i šansa da iskažu svoje talente i dobiju neko profesionalno priznanje. Uspjeh je namijenjen onima koji se ne plaše da preuzmu odgovornost i spremni su za nove izazove.

Ribe

Ribe očekuje postizanje mira i harmonije u odnosima, a slobodne Ribe imaće priliku da upoznaju svoju srodnu dušu. Ribe će imati energije i inspiracije više nego ikada, a ovo je idealan trenutak da se pozabavite samorazvojem, otkrijete nove horizonte i napravite prve korake u ostvarivanju svojih snova.

Poslovni uspjeh čeka Ribe koje se ne plaše eksperimentisanja i spremne su za nestandardna rješenja.

Vjerujte u sebe i svoju snagu.

Budite otvoreni za nove stvari i ne plašite se promjena.

Iskoristite povoljan uticaj zvijezda da postignete svoje ciljeve, prenosi Žena Blic.

Ne propustite