VJERUJE SE DA OVE 2 STVARI U NOVČANIKU PRIVLAČE OGROMAN NOVAC: Moćni ritual koji mnogi primjenjuju

Kiosk
VJERUJE SE DA OVE 2 STVARI U NOVČANIKU PRIVLAČE OGROMAN NOVAC: Moćni ritual koji mnogi primjenjuju

Prema feng šui filozofili, rituali za privlačenje novca veoma su moćni.

Prema feng šui filozofiji života, sve stvari imaju energiju. I energija se nalazi svuda oko nas. Mi treba da izbalansiramo tako da omogućimo nesmetan protok dobre energije i oslobodimo se negativne. Pomoću moćne energije možemo privući ljubav, sreću, blagostanje… Kako biste privukli dobre stvari, morate vjerovati u energiju privlačenja. To znači da vaše misli moraju da budu pozitivne, jer kako zračite- tako i privlačite.

Prema feng šui filozofiji života, da biste privukli novac, vaš novčanik na prvom mjestu treba da bude sređen. To znači da izabacite račune, papiriće i slične stvari i ostavite samo novac. Novčanice treba da složite od najveće ka najmanjoj vrijednosti.

Postoji još još nešto što možete uraditi kako biste privukli blagostanje. Napišite ček sa tačnim iznosom koji želite da dobijete i stavite tačan datum kada želite da dobijete novac. Nosite ga u svom novačniku. Kako biste pojačali šanse za prizivanje blagostanja, trebalo bi da u pregradu za novac stavite još jedan predmet, a radi se o štapići cimeta.

(Stil/ Sensa)

Ne propustite