STIŽE RUŽIČASTI PUN MJESEC i ZDROBIĆE ŽIVOTE OVA 3 ZNAKA: Tvrdi poznati kineski astrolog

Kiosk
STIŽE RUŽIČASTI PUN MJESEC i ZDROBIĆE ŽIVOTE OVA 3 ZNAKA: Tvrdi poznati kineski astrolog

U utorak, 23. aprila, na nebu će zasijati ružičasti pun Mjesec i to u znaku Škorpije, a zajedno sa njim stižu i brojne promjene i otkrića koja će uticati na sve znakove Zodijaka. Tradicionalno, period punog Mjeseca donosi osjećaj završetka i otvara puteve za nove početke. Kako je sada u Škorpiji, a to je vodeni znak kojim vlada Pluton, planeta transformacije, ovog puta dodatno će vas podstaći da odbacite sve ono što ne vačlja i ne funkcioniše u vašem životu.

Horoskop će u ovom periodu biti posebno buran za tri znaka Zodijaka, tvrdi poznati kineski astrolog Letao Vang. To su Bik, Škorpija i Vodolija. On svima savjetuje da prihvate svaku neprijatnost koja bi mogla da ih zadesi, jer će im to pomoći da se oslobode starog i da dočekaju novitete.

BIK

Bik bi od 23. aprila mogao da se susretne sa velikom energetskom promjenom. Ovo je znak koji više od svega cijeni stabilnost i udobnost, ali će ih pink pun Mesec natjerati da prodrmaju stvari i možda donesu neke nenadane odluke. Život će im na na nos natrljati sve probleme i neprijatnosti koje su dugo gurali pod tepih i na taj način ih natjerati da se suoče sa istim. Iako Bik uglavnom ignoriše loše stvari i drži se svog utabanog puta, sada će morati da odreaguju i da riješe svoje probleme na ovaj ili na onaj način. Ovaj pun Mjesec biće prosvjetljujuć za Bikove, jer će ih natjerati da osvijeste neke svoje propuste i natjerati ih da možda povuku drugačije i hrabrije poteze nego što bi inače.

ŠKORPIJA

Kako je pun ružičasti Mjesec ovog puta u Škorpiji, jasno je da će se one ovog puta suočiti sa prilivom najmoćnije energije. Ovo je faza u kojoj će Škorpije dobiti priliku da se oslobode prošlih emocionalnih rana i transformišu ih u važne lekcije i svoju sopstvenu snagu. Ipak, ovo su dani koji će vas iscrpjeti, jer će biti vrlo intenzivni i prepuni značajnih događaja, prije svega na unutrašnjem planu, ali će na kraju perioda pripadnici znaka iz svega izaći jači i mudriji.

VODOLIJA

Pun ružičasti Mjesec Škorpiji će osvijetliti polje koje se odnosi na duboke, bliske veze i zajedničke resurse, što im vrlo vjerovatno neće prijati, s obzirom da su Vodolije poznate kao individualci koji vole da stvari rade samostalno. Ipak, suočiće se sa događajem koji će ih trgnuti iz njihovog sopstvenog "balona" i natjerati ih da pogledaju oko sebe, te da sarađuju sa svojom okolinom.

Vodolije će se suočiti sa preispitivanjima na finanijskom planu, ali i na onom intimnom. Ovo je period koji zahtijeva da se oslobodite starih navika i emocionalnog prtljaga, kako bi se otvorili novi načini života i povezivanja sa drugima. Ove promjene će biti istovremeno uznemirujuće i oslobađajuće.

(Bustle)

Ne propustite