STIŽE RUŽIČASTI PUN MJESEC: Donosi haotične promjene i moćnu energiju, oni nek se pripreme

Kiosk
STIŽE RUŽIČASTI PUN MJESEC: Donosi haotične promjene i moćnu energiju, oni nek se pripreme

Horoskop će u ovom periodu biti posebno buran za tri znaka Zodijaka, tvrdi poznati kineski astrolog Letao Vang.

To su Bik, Škorpija i Vodolija. On svima savjetuje da prihvate svaku neprijatnost koja bi mogla da ih zadesi, jer će im to pomoći da se oslobode starog i da dočekaju novitete.

Bik bi od 23. aprila mogao da se susretne sa velikom energetskom promjenom. Ovo je znak koji više od svega cijeni stabilnost i udobnost, ali će ih pink pun Mjesec natjerati da prodrmaju stvari i možda donesu neke nenadane odluke. Život će im na nos natrljati sve probleme i neprijatnosti koje su dugo gurali pod tepih i na taj način ih natjerati da se suoče sa istim.

Kako je pun ružičasti Mjesec ovog puta u Škorpiji, jasno je da će se one ovog puta suočiti sa prilivom najmoćnije energije. Ovo je faza u kojoj će Škorpije dobiti priliku da se oslobode prošlih emocionalnih rana i transformišu ih u važne lekcije i svoju sopstvenu snagu.

Vodolije će se suočiti sa preispitivanjima na finanijskom planu, ali i na onom intimnom. Ovo je period koji zahtjeva da se oslobodite starih navika i emocionalnog prtljaga, kako bi se otvorili novi načini života i povezivanja sa drugima. Ove promjene će biti istovremeno uznemirujuće i oslobađajuće, piše Žena.

Ne propustite