STIŽE PERIOD PLANETE SMRTI: Retrogradni Pluton će napraviti HAOS, evo na koga će NAJVIŠE UTICATI

Kiosk
STIŽE PERIOD PLANETE SMRTI: Retrogradni Pluton će napraviti HAOS, evo na koga će NAJVIŠE UTICATI

Najmoćniji planet našeg sunčevog sustava kreće retrogradno, ponovno izlazeći iz znaka Vodolije. Ovaj tranzit najviše će pogoditi Lava, Škorpije, Bika i Vodolije!

Najmanji i najutjecajniji planet Sunčevog sustava kreće retrogradno 1. svibnja/maja, signalizirajući razdoblje povratka onoga što je za vas bilo relevantno u siječnju/januaru 2024. Pluton se u astrologiji smatra točkom primjene maksimalnog napora i obično daje najozbiljnija i najintenzivnija opterećenja sektoru horoskopa kroz koji se kreće.

No od 1. maja do 12. oktobra Pluton će djelovati kroz čak dva znaka, jer napušta Vodenjaka i vraća se u Jarca, a zatim natrag. Stvar je u tome da tema transformacije dviju kuća u natalnoj karti postaje relevantna za svaku osobu pa ćete morati uložiti mnogo truda – Pluton cijeli horoskop i život podređuje službi svog tranzita.

Od 1. svibnja/maja do 3. septembra Pluton će se kretati kroz Vodenjaka, tjerajući vas da se bavite pitanjima osobnih planova za budućnost, ambicijama i djecom. Najvažniji zadatak retro Plutona bit će analiza vaše okoline: prijatelja, kolega – pa čak i sugrađani bit će preispitani. Za mnoge će biti aktualna odluka o selidbi ili povratku u domovinu, dok će drugi morati u svoj život vratiti prijatelje iz prošlosti kako bi krenuli u novu životnu fazu.

Ovaj tranzit najviše će pogoditi Lava, Škorpiona, Bika i Vodenjaka, jer će se Pluton vratiti na pitanja mjesta stanovanja, veza i mjesta rada. Što se ostalih znakova tiče, Pluton će dati priliku za razvoj poslovanja na platformama za online trgovanje, budući da će u lipnju/junu ući u aspekt milijunaša s Jupiterom između znakova Blizanaca i Vodenjaka.

Ovo je najbolje razdoblje za blogere, tržnice i male online trgovine. Doći će do velikog gospodarskog proboja za te industrije, vjerojatno zahvaljujući gospodarskim reformama.

Ali od 3.septembra do 30. novembra proći će kroz Jarca, ali retrogradnost će završiti do 12. oktobra i do ovog datuma bit će “lakše”. Zaključak je da će tijekom ovog razdoblja Pluton promijeniti karijere, kao i građanske statuse pa čak i ciljeve u životima ljudi.

Klasično, znak Jarac je odgovoran za naše ciljeve, a kada Pluton prolazi kroz njega, tjera nas da drugačije gledamo na svoju svrhu i misiju u životu. Za mnoge će jesen biti vrijeme otkaza i prelaska na prestižnije pozicije. Ali za one koji nisu uključeni u napredovanje u karijeri, ovo će razdoblje donijeti promjene u obiteljskim poslovima: razvode i prijave brakova, kao i promjene u bračnim ugovorima.

Sukob između Marsa i Plutona pogoršat će obiteljske odnose

Najteži događaj tijekom Plutonovog retrogradnog razdoblja bit će njegova opozicija s Marsom u znaku Raka. Točni datumi kada će se odlučivati ​​o razvodima, razvodima i otkazima su 2., 3. i 4. novembra.

Moguće je da će pogoršanje početi na puni Mjesec u Ovnu 17. oktobra, kada će se na nebu formirati Veliki križ. Ovo će biti najteže razdoblje što se tiče sudbonosnih događaja za znakove Vaga, Jarac, Ovan i Rak, te Lav i Škorpion.

Upravo od 17. oktobra do 4. novembra Svemir će vas tjerati na brze odluke, međutim do 12. listopada/oktobra Pluton više neće biti retrogradan. To znači da će do tog datuma puno toga postati jasno i da će do 4. novembra sve odluke biti logične, razumljive i promišljene.

Šta se može dogoditi od 17.10. do 4.11.?

Pluton i Mars bit će u sukobu u znakovima Jarca i Raka, što znači da će doći do preispitivanja obiteljskih odnosa i bračnih ugovora. Slučajevi mogu dovesti do odluka o razvodu, podjeli imovine ili promjenama državljanstva zbog iznenadne promjene prebivališta.

Ovo razdoblje bit će izuzetno teško za znakove Ovna i Škorpiona, Raka i Jarca, jer će upravo vladari ovih znakova biti u “ratu”. Morat ćete imati strpljenja i hrabrosti da se nosite s onim što godinama pokušavate sakriti “ispod tepiha”. Posebno će teško biti ženama, jer će Mars pojačati sukobe i emotivnost, zbog čega u mnogim brakovima dolazi niz složenih dijaloga, kada suze i vriska postaju norma.

Sukob Marsa i Plutona u znakovima Raka i Jarca niz je ozbiljnih trzavica u obiteljima koje su nekoliko godina bile na rubu razvoda i pokušavale spasiti brak ne mijenjajući ništa u njemu.

Svaki sustav se kreće gore ili dolje – to je zakon života i poredak svjetskog poretka. Najdublje krize i lomove doživjet će oni brakovi i zajednice koji se nisu razvili zahvaljujući nedostatku ulaganja snage oba supružnika. Najvjerojatnije će sve to biti povezano s izdajama – od kraja lipnja/juna 2024. bit će ih puno zbog Crnog Mjeseca u znaku Vage.

Ne propustite